Un concurs permetrà tocar a l'escenari principal de Barraques

L'organització de Barraques de Reus ha presentat un concurs de grups musicals que permetrà tocar a l'escenari principal del festival més important del sud del Principat

per Redacció , 13 de març de 2013 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge del públic de Barraques de Reus 2012 Foto: ReusDiari.cat

La Coordinadora de Barraques de Reus 2013, el conjunt d'entitats que hi participen i que organitzen el festival, ha presentat aquesta setmana un nou concurs de grups musicals que permetrà que dos grups del país puguin tocar a l'escenari principal de Barraques el proper dissabte 22 de juny de 2013, el dia que l'organització preveu que hi hagi més presència de públic. 


El cartell de grups d'enguany encara no s'ha presentat, però el concurs de grups musicals que s'ha fet públic aquesta setmana permetrà a grups del país presentar els seus espectacles o els seus nous treballs en una de les places més concorregudes dels festivals d'estiu d'arreu de les comarques del Camp de Tarragona i del conjunt del país. «Tocar a l’escenari principal de Barraques i ser part del cartell de l’edició d’aquest any són dos premis d’alt valor de cara a la promoció del grup guanyador», s'assegura des del Comitè de Premsa i Comunicació de la Coordinadora de Barraques 2013.

 
Els grups que vulguin participar en el concurs hauran d’enviar la sol·licitud i el material demanat mitjançant un formulari que es pot trobar a la web de Barraques (aquí). Un jurat format per membres de la coordinadora de Barraques de Reus serà l’encarregat de triar finalistes i serà el poble, des de Facebook, qui triarà finalment els guanyadors.

 

Arxivat a:
Barraques 2013
Participació