Teixir amb els dits

Les ganxetes al TedxReus

per Margarida Paredes , 19 de novembre de 2013 a les 00:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 15 de novembre, les Ganxetes del Pòrtia, vam ser convidades per impartir un taller al TedxReus, que enguany estava dedicat al procés creatiu. Després de fer una mica de presentació sobre qui som i què fem, vam demanar als assistents que obrissin el sobre que se'ls havia entregat a l'entrada i que desfessin la troca que hi havia dins. El tutorial començaria en breus moments.

Però, hi va haver problemes tècnics, i el vídeo que teníem preparat amb el tutorial no es va poder veure. Vam haver d'improvisar a cuita-corrents, no va quedar com esperàvem i evidentment els resultats tampoc no van ser els desitjats. 


Tenia un altre article preparat per a aquesta quinzena, però com que molta gent es va quedar amb les ganes de poder seguir el tutorial, aprofito l'espai del ReusDiari.cat per compartir-lo amb tots vosaltres i de pas agrair molt especialment la feina que han realitzat en Jordi Farré i l'Assumpta González (Ganxeta del Pòrtia), els autors del vídeo. Ara sí que de nou lluirà:

 

Arxivat a:
Agulles de ganxo, ganxet
Participació