Les Fires de Prades tanquen una edició amb un èxit sense precedents

La Vila Vermella ha passat a acollir 5.000 persones aproximadament durant la celebració de les fires i festes

per Redacció , Prades, 26 d'agost de 2013 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El correfoc és un dels actes destacats. Foto: Àngel Vera / pradesinfo.com

Des de divendres passat fins aquest dilluns Prades ha patit una transformació. El motiu: la celebració de les fires i festes que enguany han tingut un èxit sense precedents. La Vila Vermella ha passat de tenir uns 650 habitants a acollir 5.000 persones, i és que només el pregó, que va pronunciar el professor Baltasar Marquès Jordà al Centre Cívic del municipi, ja va acollir unes 200 persones. Un dels actes però que va tenir més èxit va ser l'obra «Audiència Irreal» del famós humorista i actor Toni Albà, que va arribar a reunir més de 400 persones al mateix Centre Cívic de Prades. 


Un dels fets més destacats, segons explica l'alcaldessa Lídia Bargas, ha estat que «dels 18 actes que han conformat el programa, un total de 7 han estat organitzats per entitats locals, una dada molt important». Aquesta xifra explica de forma significativa com el municipi es bolca amb les fires i festes. També cal remarcar que un gran gruix de les activitats han estat de caire esportiu, així com molts tallers com per exemple els que s'han dut a terme el darrer dia de festes, aquest dilluns, que ha comptat amb la participació d'uns 250 nens i nenes. Un altre dels sectors que es veu beneficiat per les Fires de Prades és l'hoteler, ja que la vila s'omple de gom a gom durant 15 dies amb el pas d'aproximadament 5.000 persones, un fet que fa que trobar una habitació lliure a Prades sigui realment complicat per aquestes dates. L'alcadessa Bargas finalment, s'ha mostrat molt satisfeta per aquesta edició de les Fires de Prades ja que «hi ha hagut molta participació» i ha estat «un èxit rotund». Unes dades que il·lusionen de cara a la preparació de les Fires i Festes de Prades de l'any vinent.

 

Arxivat a:
Fires i festes
Participació