societat

Pere Mata reitera l'aplicació de «petits increments» salarials a Bellissens amb un conveni propi

El grup sanitari respon així a les reivindicacions de la plantilla

per NacióDigital , 1 de juliol de 2019 a les 18:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La direcció del grup Pere Mata remarca que en els dos darrers anys s'han aplicat "petits increments" sobre les taules salarials del conveni als professionals del centre Bellissens -de l'1,2%. El grup ha respost així davant les reivindicacions de la plantilla que es queixen de precarietat laboral.

Davant la mobilització convocada aquest dilluns al matí pel col·lectiu de treballadors per reclamar la millora de les condicions laborals, des de Pere Mata s'ha remès al posicionament que ja va emetre uns dies enrere on exposava que els treballadors gaudeixen d'un conveni propi que és superior al del sector, de l'ordre del 8-15%. A la vegada, recorda que durant tots aquests anys s'han mantingut les plantilles i s'han reforçat alguns serveis amb més personal. Des del grup també es destaca l'esforç inversor.


"Villablanca segueix realitzant inversions que considera necessàries per millorar els seus espais exteriors i perquè els edificis siguin més confortables per a les persones ateses", exposa el grup.

Finalment, la direcció posa de manifest que "l'entorn i la situació econòmica del país no han ajudat a fer que el sector social i d'atenció a les persones amb discapacitat de Catalunya es recuperi després de la crisi".


"Aquest fet té un impacte directe en les entitats que gestionen aquest tipus de servei i, per tant, en la qualitat de l'atenció a les persones que s'atenen i en les condicions laborals dels i de les professionals", conclou.
 

 

Participació