successos

​La versió de la discoteca de Reus: el porter ensopega i topa contra una de les denunciants

Dues persones el van denunciar per suposats delictes de lesions i va ser detingut pels Mossos d'Esquadra

per Redacció , 7 de març de 2019 a les 17:21 |
La discoteca La Fàbrica, de Reus, ha emès un comunicat sobre els fets que van passar el dissabte 2 de març, a les portes de l'establiment, i pels quals va ser detingut un porter per dos suposats delictes de lesions, un dels quals lleus.

En el text defensa que els porters de la discoteca no van deixar entrar a moltes persones durant la nit de Carnaval per "no anar documentades i sospitant que eren menors, entre les quals hi havia el grup amb les que es va produir la incidència". La mare i la filla, que van denunciar un dels porters, van reaccionar "de manera violenta i agressiva amb insults, bufetades i diversos cops de peu contra els controladors d'accés".


Davant d'aquest escenari, sempre segons el comunicat, un dels controladors, "amb la intenció d'apartar-les dels seus companys i apaivagar el conflicte, es va atansar a elles amb l'infortuni d'ensopegar amb la columna del cordó de separació, perdent l'equilibri i precipitant-se involuntàriament a sobre d'una d'elles". La discoteca també assegura que "mai va tenir la intenció, ni l'actitud d'agredir a aquestes persones".

L'establiment es mostra ferm en la seva versió, totalment contradictòria a la de les presumptes víctimes, i manifesta que "en el seu moment i lloc s'acreditarà que els fets es produïren de la manera i forma que es relaten" i afegeixen que "el cas és en mans dels nostres advocats".

La denúncia per agressions

Mare i filla volien accedir al local però el vigilant d'aquesta coneguda discoteca ubicada al passeig Mata els ho va impedir i, en el forcejament, les dones haurien patit diverses contusions i van denunciar l'agressió. La filla hauria rebut un fort cop al cap i la mare haurà de ser operada de la tíbia.


Els Mossos d'Esquadra van rebre avís de la baralla i van desplaçar-se a la discoteca, juntament amb efectius de la Guàrdia Urbana. La detenció del porter es va efectuar aquest dimarts. El porter, un veí de Tarragona de 31 anys, de nacionalitat espanyola, ja va declarar a comissaria i va quedar en llibertat, segons han informat fonts policials.


 

Participació