successos

Un home resulta ferit quan defensava el seu gos de l'atac d'un pitbull a Reus

Els fets van passar la setmana passada a l'avinguda Marià Fortuny

per Redacció , 11 de desembre de 2018 a les 17:57 |
Nou atac d'un pitbull a una persona i aquesta vegada els fets han passat a Reus. Un veí va resultar ferit la setmana passada quan intentava separar el seu gos, un cocker, que s'estava barallant amb un pitbull. Segons explica el Diari de Tarragona, l'home va patir una mossegada i va acabar a l'Hospital Sant Joan per vacunar-se davant d'una possible infecció i curar-se la ferida superficial. L'atac es va produir cap a les 20 h de dijous passat, a l'avinguda Marià Fortuny.

L'home va veure que el seu gos sagnava i, davant el risc que morís l'animal per l'atac del pitbull, va decidir intervenir.


Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus es va presentar al lloc de l'incident i van veure el gos de raça perillosa no portava el morrió obligatori i va aixecar acta per una infracció de l'ordenança municipal.

És el segon atac que protagonitzen animal d'aquesta raça al Camp de Tarragona en la mateixa setmana. Dimarts passat, una dona i els seus dos gossos van ser atacats per tres pitbull a la Selva del Camp. A causa de les mossegades, una de les mascotes de la dona, de raça petita, va morir. La víctima estava passejant per uns camins del municipi amb els seus dos gossos quan tres pitbull van sortir d'una finca i van atacar-los. La dona va resultar ferida mentre els intentava protegir.


 

Participació