esports

El Reus Deportiu no aposta per l'Estadi Municipal i en construirà un a Riudoms

El president del club ha afirmat que les negociacions per la compra d'uns terrenys estan "prou avançades" | Les condicions de l'Ajuntament i el cost de les reformes són inviables per al club, segons Xavier Llastarri | La CUP vol que el consistori vengui l'estadi per 5 milions d'euros

per Jonathan Oca, Reus | 9 d'abril de 2018 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El president del Reus, Xavier Llastarri, i el màxim accionista, Joan Oliver, en roda de premsa Foto: @cfreusdeportiu


"Avui és un dia trist pel Reus, segurament el més trist dels últims quatre anys". Amb aquestes paraules ha començat la roda de premsa el president del Reus, Xavier Llastarri, aquest dilluns en la qual ha afirmat que el club no apostarà per remodelar l'Estadi Municipal i per tant, que no es presentarà a la concessió pública per a l'ús de les instal·lacions. Cal recordar que l'estadi hauria de ser sotmès a reformes que permetessin que el club pogués seguir competint al futbol professional.


Llastarri ha afirmat que no és viable invertir a fer obres, ja que els surt més a compte construir un estadi nou que no reformar l'actual. El president també ha posat damunt la taula que les negociacions per poder comprar uns terrenys a Riudoms estan "prou avançades". Amb aquesta notícia, queda clar, que el Reus Deportiu no jugarà ni al seu estadi -l'actual- ni tampoc ho farà a la capital del Baix Camp. 

Joan Oliver, màxim accionista del Reus, també ha afirmat que "nosaltres tenim el procés avançat amb Riudoms. A dia d'avui és reversible però no ho serà aviat" i ha lamentat que "creiem que no hi haurà cap canvi de posició per part de l'Ajuntament" i això els obliga a marxar fora de la ciutat.


Les condicions per reformar l'Estadi Municipal i les que proposa l'Ajuntament "posaven en perill en risc la viabilitat del club", per aquest motiu s'ha apostat per crear un camp propi. El president Llastarri ha lamentat que "fan inviable la nostra presència al concurs, per tant no ens ha quedat cap més opció. 

Llastarri també ha explicat que ara caldrà arribar a un acord amb La Liga, i també amb l'Ajuntament, per tal que els permetin jugar en el camp actual mentre es construeix el nou estadi a Riudoms. Les obres es podrien executar en un període d'entre 2 i 3 anys.


La CUP demana que es vengui l'estadi per 5 milions

El grup municipal de la CUP, davant la decisió del Reus Deportiu de no presentar-se a la licitació, aposta per la venda de les instal·lacions i invertir els diners per crear nous equipaments esportius municipals assequibles per a tothom per "crear salut".

Els cupaires refermen que l'opció de vendre sempre ha estat la postura que han defensat i es conformarien que l'operació es tanqués per uns 5 milions d'euros.

 

Participació