La denúncia (amb humor) dels Bombers Voluntaris d'Alcover sobre l'estat d'un vehicle

El Transport Mixt Lleuger que van rebre el passat mes de desembre, després d'esperar una llarga temporada, torna a estar "cardat"

per Redacció , 12 de febrer de 2018 a les 14:28 |
Els Bombers Voluntaris d'Alcover denuncien l'estat d'un dels seus vehicles | @bombersalcover
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Bombers Voluntaris d'Alcover han tornat a denunciar amb humor que el vehicle que se'ls va facilitar, després d'esperar més de 5 mesos, ha tornat a fallar. El passat 8 de desembre ja van expressar, a través del seu compte de Twitter que celebraven l'arribada del cotxe però que tenia 354.000 km i afegien que "fa la pinta que aviat estarà de baixa, i si no espereu". I no s'han equivocat. Quatre dies més tard, va quedar inutilitzable perquè no va aconseguir passar la ITV. Un cop reparat, ara tornar a estar espatllat.

En el cotxe, un Transport Mixt Lleuger per poder desplaçar més efectius de cop, els bombers voluntaris hi han posat un paper que diu que "torno a estar de baixa. Estic cardat de tot arreu" i ho acompanyen d'una data, "06/01/90" que sembla que és la del moment de la matriculació del tot terreny.


A través d'una piulada amb molt d'humor, expliquen la situació del vehicle, en primera persona:
 

 

Participació