economia i societat

La Fundació Repsol obre una convocatòria d'ajuts a projectes socials

Es tindran en compte les iniciatives que es desenvolupin a l'entorn proper a Tarragona

per Redacció , 9 d'octubre de 2017 a les 18:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Repsol posa en marxa una convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir algunes línies d'actuació prioritàries, com que estiguin destinats a col·lectius vulnerables i que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.


El desenvolupament d'aquests projectes haurà de ser de caràcter local, es valorarà molt positivament que els projectes s'executin a l'entorn proper de Tarragona i en un període d'execució mai anterior a desembre de 2017.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 19 d'octubre a les 23:59 h. Al novembre es publicarà al web de Fundació Repsol la llista dels projectes guanyadors. Les bases completes de la convocatòria es poden consultar a tarragona.repsol.com.

A continuació trobareu la convocatòria dels ajuts als projectes socials:
 

Convocatòria d'ajuts a projectes socials by naciodigital on Scribd

 

Participació