Viajes Para Ti s'instal·la al Tecnoparc

L’empresa, amb vint empleats, té previst ampliar el seu equip amb professionals de l'àmbit de la informàtica, el periodisme, el turisme, el dret i les ciències econòmiques

per Redacció, 26 de juliol de 2013 a les 12:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Moment de la signatura del contracte. D'esquerra a dreta, Rafael Fuertes, Alícia Alegret i Marc Arza. Foto: ReusDiari.cat.

Avui divendres, 26 de juliol, al matí, la regidora de Promoció Econòmica de Reus, Alícia Alegret, el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, i Rafael Fuertes, representant de l’empresa Viajes Para Ti, han signat un contracte perquè aquesta empresa ocupi unes oficines de 220 m², amb la possibilitat de créixer en 100 mý més un cop ampliï la seva plantilla. El trasllat a les oficines del Tecnoparc començarà aquest estiu amb la voluntat d’estar-hi establerta al mes d’octubre. L’empresa, que té actualment vint empleats, té previst ampliar el seu equip en 6-10 persones amb perfils professionals relacionats amb la informàtica, el periodisme, el turisme, el dret i les ciències econòmiques. Per aquest motiu, ha posat a disposició dels candidats un apartat especial al seu web, on es poden consultar els detalls i enviar les sol·licituds. El regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, ha destacat que «les instal·lacions del Tecnoparca s’estan consolidant com un referent per a les empreses de base tecnològica. Estem satisfets de comptar amb una nova empresa, que, a més, crearà nous llocs de treball a la ciutat».

 
Viajes Para Ti, empresa fundada el 2002, gestiona les marques comercials Esquiades.com, portal web referent en el seu sector a l’estat especialitzat en la venda de paquets d’esquí i aventura, i BuscoUnChollo.com, dedicat a la venda de viatges a preus exclusius. En l’últim anys, l’empresa va fer unes vuitanta mil reserves. La regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, ha fet remarcat que, «amb la instal·lació de Viajes Para Ti a l’edifici de Tecnoparc, s’està treballant en un altre dels eixos de la promoció de ciutat: el turisme. L’empresa ha valorat el potencial d’aquestes instal·lacions, de la mateixa manera que ho va fer l’operador turístic rus Tez Tour, que s’hi va instal·lar a principi d’any».

 

Arxivat a:
Economia, Tecnoparc
Participació