Reus treu a concurs públic el contracte de videovigilància del barri Mas Abelló

El contracte contempla el subministrament del material, la instal·lació i configuració del sistema

per Redacció , 24 d'abril de 2017 a les 18:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mas Abelló estarà vigilat per càmeres Foto: Google Maps


L'Ajuntament de Reus vol posar càmeres de vigilància al barri de Mas Abelló. Per aquest motiu, el consistori ha tret a concurs públic la licitació del contracte de subministrament i instal·lació d'un sistema de videovigilància.


Aquesta notícia, anunciada fa uns mesos per l'alcalde pretén incrementar la sensació de seguretat dels veïns del barri i evitar fets incívics i delictius. El contracte surt a concurs per un import de 53.361 euros (IVA inclòs) i amb un t ermini de dos mesos per al lliurament del sistema de vigilància, a partir de la data de formalització del contracte.

El contracte contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema, d'acord a l'arquitectura proposada i els requisits tècnics, compatible amb el sistema municipal de gestió de càmeres a la via pública. L'arquitectura del sistema de videovigilància es basa en la ubicació de cinc càmeres IP, amb capacitat de gravació, ubicades en un bàcul d'enllumenat públic existent de 6 metres d'alçada, o en una nova columna a instal·lar de 8 metres, que estaran ubicades en el carrer de la Mare de Déu de Puigcerver.

 

 

Participació