continguts especials

Esteu farts dels maldecaps que comporta fer obres i reformes?

El portal digital Obresambgarantia.com us presenta la solució

per Redacció, 3 de març de 2016 a les 12:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Obresambgarantia.com Foto: Cedida


Fer obres o reformes a casa o a la comunitat de veïns es pot convertir en un malson si no triem correctament els professionals que han de realitzar la feina. A continuació identifiquem els principals maldecaps a l’hora de fer obres, però també us ensenyarem com evitar-los:


Cerca de professionals i pressupostos.
Informar-vos, cerqueu, demaneu i compareu els pressupostos dels diferents professionals que han de fer la reforma. Una feinada amb múltiples gestions en la que haureu d'invertir moltes hores.

Professionalitat del tècnic.
Habitualment, desconeixem les persones que han de fer la reforma i això et pot incomodar. Estarà 100% capacitat per dur a terme l’obra de la forma més òptima? Compta amb una assegurança en vigor?


Complir amb el temps i el pressupost.
Un altre aspecte amb el qual també ens topem i ens posem nerviosos és quan apareixen sorpreses i el pressupost es dispara a meitat de l'obra... o quan l'obra avança molt lentament i no es compleix el temps pactat.

La garantia del treball ben fet.
Com sabeu que el servei demandat es realitzarà amb èxit? No teniu cap tipus de garantia que la reforma o obra que necessiteu es durà a terme correctament.
 

Obresambgarantia.com Foto: Cedida


Aquest conjunt de maldecaps amb què us trobeu a l’hora de fer obres o reformes a la comunitat de veïns o a casa sorgeixen quan desconeixeu el sector i no sabeu quins professionals heu d'escollir. No obstant això, són totalment evitables.

El portal web Obresambgarantia.com us permet fer obres i reformes amb la màxima confiança i sense cap tipus de preocupació. Obresambgarantia.com és un servei en línia a través del qual els visitants poden trobar la informació necessària per fer una obra nova, una reforma o bé l’obtenció de certificats, com per exemple una cèdula d’habitabilitat o un certificat d’eficiència energètica.
 

Obresambgarantia.com Foto: Cedida


El portal en línia permet demanar fins a tres pressupostos gratuïts per dur a terme múltiples serveis a través d’un directori de gairebé 100 tècnics del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), entitat que ha impulsat aquest servei.

Per tant, tots els professionals que ofereixen els serveis compten amb la garantia de ser titulats, formats i col·legiats. D’aquesta manera, podem estar segurs que l’obra o la reforma es durà a terme amb les màximes garanties, seguint la normativa vigent i realitzada per un professional proper, fet que aporta la màxima tranquil·litat i confiança.

A Obresambgarantia.com gaudiu de les teves obres i reformes!

 

Participació