La tercera edició del Mercat de Projectes Socials a Reus ja té data

Les entitats podran proposar les seves idees perquè l’alumnat universitari les desenvolupi

per Redacció A.R , Reus, 24 de febrer de 2016 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Reunió del Mercat de Projectes Socials Foto: Ajuntament de Reus
 

El 21 d’abril, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del campus Bellissens es portarà a terme la tercera edició del Mercat de Projectes Socials. Un total de 18 entitats reusenques han assistit a la presentació d’un mercat que pretén apropar entitats i alumnat universitari per tal que realitzin treballs de fi de grau o màster que interessin a ambdues parts. 


Aquelles entitats que vulguin col·laborar amb la Universitat han de presentar les seves propostes abans del 4 de març. A partir d’aquesta data l’Ajuntament afirma que es començarà a treballar en coordinació amb els responsables acadèmics i es determinaria la viabilitat dels projectes. Finalment, el 21 d’abril a la celebració del mercat les entitats hauran d’exposar i concretar les seves proposicions davant l’alumnat i el professorat de la URV.

Gran oportunitat per als estudiants


En les anteriors edicions els números han estat molt prometedors. Només durant la primera  celebració del mercat es van presentar 55 propostes de les quals se’n van materialitzar 23 en 16 entitats diferents. Els treballs que s’han dut a terme són d’índole molt diferent, unint des de temàtiques ambientals o econòmiques fins a culturals i jurídiques, entre moltes d'altres.

 

Participació