La Fundació Reddis programa dues conferències per aquesta setmana

Es tracta d'una taula rodona de l'Escola Mowgli i una xerrada del doctor en ciències físiques Enric Banda que tindran lloc a la seu social de la Fundació

per JR / Redacció, Reus, 23 de febrer de 2016 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Enric Banda oferirà una conferència el pròxim dijous. Foto: Cedida.
 

La Fundació Privada Reddis, dintre del cicle «Educar avui», té programades dues conferències educatives per aquesta setmana. Avui dimarts a les 19.00 hores, l'Escola Mowgli ha preparat una taula rodona que porta per títol «1963 - 1989 La lluita per l'escola catalana i pública: Enxaneta, Montsant, Mowgli i Pax», i que serà moderada pel periodista Josep Maria Martí. També comptarà amb la intervenció de Rosa Maria Dasca, Cori Bach, Àngels Ollé, Maria Güell i Montserrat Riera.


La segona activitat es durà a terme el pròxim dijous 25 de febrer a les 19.30 hores, amb la conferència del doctor en ciències físiques per la Universitat de Barcelona i exsecretari d’Estat d’Universitats i Recerca, Enric Banda, que porta per títol «Ciència i Societat». Aquesta és la quarta edició del cicle «Educar avui», que encara compta amb dues conferències més que se celebraran als mesos d'abril i maig. Les conferències estan adreçades als professionals de l’ensenyament, educadors, membres de les AMPA i al públic en general i es realitzen sempre a la seu de la Fundació situada al número 6 de la plaça de la Llibertat.

 

Participació