Escola Pare Manyanet, una educació integral en coneixements i valors

El dia 21 de febrer l’Escola Pare Manyanet oferirà d’11.00 a 13.00 hores la jornada de portes obertes per al curs 2016 - 2017

per Redacció, Reus, 15 de febrer de 2016 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El Col·legi Pare Manyanet farà la jornada de portes obertes el proper diumenge dia 21 de febrer d'11.00 a 13.00 hores. Situada al carrer del Pare Manyanet, 25 de Reus, acollirà tots aquells pares que estiguin interessats a conèixer el Centre per inscriure-hi els seus fills de cara al pròxim curs.

 

Vista aèria de l'escola Pare Manyanet de Reus. Foto: Cedida.


La jornada consistirà en una visita guiada per les seves aules i instal·lacions, com el pavelló, camp de gespa, sales audiovisuals, i una sessió informativa sobre el procés de preinscripció i el projecte educatiu del centre.
 

Escola Pare Manyanet. Foto: Cedida.


L'Escola Pare Manyanet és concebuda com una família al servei de les famílies. És al mateix temps una llar per als nostres nens i nenes cercant sempre una relació propera de cooperació i intercanvi entre pares i mares i professors, per tal d’aconseguir de forma compartida la formació integral dels seus alumnes.

 

Escola Pare Manyanet. Foto: Cedida.

 

Aquesta escola concertada promou la formació integral dels alumnes d'acord amb una concepció cristiana de l'home, de la vida i del món, promovent l’acceptació i respecte mutus, i afavorint les relacions personals basades en la confiança i el diàleg. Considerant la llibertat, la justícia, la solidaritat i la pau, uns valors que enriqueixen l’acció educativa i que constitueixen un cultiu especialment urgent en la nostra societat.

 

Escola Pare Manyanet. Foto: Cedida.


L'Escola Pare Manyanet es caracteritza per tenir unes molt bones instal·lacions on s'hi fan un munt d'activitats escolars i extraescolars. La seva tradició esportiva és reconeguda arreu de la comarca i s’hi poden trobar multitud de disciplines com ara el futbol, bàsquet, dansa, judo, gimnàstica rítmica, etc.

Complementa la seva oferta amb els idiomes extraescolars amb accés a exàmens oficials. També compta amb una escola de música on la formació de qualitat possibilita que els alumnes acabin formant part de la Banda de Música Pare Manyanet.
 

Escola Pare Manyanet. Foto: Cedida.


Recentment la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha atorgat al Col·legi Pare Manyanet el segell d'escola multilingüe, una certificació que demostra l'aplicació d'iniciatives multilingües diverses amb creativitat i eficàcia en el marc d'un projecte coherent, i esdevé una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte.
 

Escola Pare Manyanet. Foto: Cedida.


El Col·legi Pare Manyanet educa la cultura del cor i de l’intel·lecte dels alumnes tot utilitzant els avenços tecnològics al servei de l’educació, i orientant els alumnes en la descoberta i maduració de la seva vocació.
 
El director de l’escola, el Pare Agustín Giménez ens diu que «totes les persones que treballem a l'escola creiem en el nostre projecte educatiu, i amb vocació el portem a la pràctica dia a dia. Aquest és el secret del nostre èxit. Tant de bo que els alumnes, tant ara com després, distingeixin la nostra escola pel seu estil educatiu».
 
ESCOLA PARE MANYANET
Carrer Pare Manyanet, 25 Reus
 
Telèfon: 977 33 08 32
Web: Pare Manyanet
Facebook: Pare Manyanet
Horari d'atenció al públic de 09.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 17.30 hores

 

 

Participació