Reus torna a acollir «Feel the soul», una batalla de dansa 'freestyle'

Serà el pròxim diumenge 14 de febrer a la Sala Reus Concerts

per Redacció, Reus, 10 de febrer de 2016 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de l'anterior edició de «Feel the soul». Foto: DansPXL.


L’escola de dansa i arts escèniques Artis-Fraga de Reus organitza, per segon any consecutiu, una batalla freestyle a la ciutat de Reus. L’equip encapçalat per Pilar Sanz, Drian Hernández, Míriam Valero, Sergi Llussà i Marta Neira s’ha marcat com a objectiu potenciar, promoure i apropar les danses urbanes a tot tipus de públic i consideren que el «Feel the soul» és una oportunitat única per fer-ho. S’espera que durant diumenge vinent, dia 14 de febrer, més de cent trenta participants omplin les instal·lacions de la Sala Reus Concerts per demostrar les seves habilitats en els dos estils en els quals poden competir: Hip Hop i Popping.


La destresa dels participants en aquestes dues especialitats de dansa urbana seran jutjades per professionals de l’alçada Franqey (Los Kassos) o Oulouy (Afraw, Pachincha). La música de l’esdeveniment la posarà el petit de la nissaga de ballarins Fruitós-Sánchez, el DJ BE NIL i Sergi Llussà i Drian Hernández actuaran com a presentadors.  A més, enguany hi ha dues novetats destacades. D’una banda, s’han organitzat diferents Workshops que tindran lloc a l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga durant el dissabte dia 13 de febrer entre les 16.00 hores i les 20.30 hores i que aniran a càrrec dels jutges de les batalles, Franqey i Oulouy, reconeguts mundialment dins l’àmbit de les danses urbanes. De l’altra, s’ha posat en marxa el concurs d’Instagram #IGOTSOUL que engresca els joves ballarins i ballarines de Hip Hop i Popping a demostrar les seves habilitats via les xarxes socials. 
 

Imatge de l'anterior edició de «Feel the soul». Foto: DansPXL.


La competició és oberta al públic que podrà comprar l’entrada que hi dóna accés el mateix dia a les guixetes i que té un preu de 6 euros —amb consumició inclosa. Durant el matí, a partir de les 10.30 hores, es podran veure les pre-seleccions de la categoria Kids —fins als 11 anys— i Juniors —entre 12 anys i 16 anys. A les 15.00 hores serà el torn dels Adults —+16 anys. Un cop acabada aquesta fase, els finalistes competiran fins a les vuit del vespre. Si bé l’organització de l’esdeveniment parteix de l’Escola de Dansa Artis-Fraga, «Feel the soul» és un esdeveniment obert a tothom i s’espera que hi participi gent d’arreu. Tant és així que entre els inscrits s’hi troben participants de Madrid, Alacant i, fins i tot, de França. 

 

Participació