Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català al Cine Reus Palace

La iniciativa té l’objectiu de normalitzar el cinema en català i de fomentar l’hàbit d’anar al cinema entre els més petits de la casa

per ES/Redacció , Reus, 10 de febrer de 2016 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Cinema Reus Palace és un dels que més ha crescut enguany a Catalunya. Foto: Carla Bergadà.
 

El Cicle de Cinema Infantil en Català de Reus començarà aquest cap de setmana, 13 i 14 de febrer, a les 16.00 hores, amb la projecció de Charlie Brown i Snoopy. Aquesta nova edició tindrà un canvi d'ubicació i es trasllada als Cinemes Reus Palace. D'aquesta manera, permetran als espectadors veure aquesta pel·lícula en format Digital HD i so Dolby Digital i SDDS amb un preu reduït de 3 euros.


El CINC, organitzat pels Cinemes Reus Palace, la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, portarà a Reus cinc pel·lícules d’animació doblades al català amb l’objectiu de normalitzar el cinema en català i de fomentar l’hàbit d’anar al cinema entre els més petits de la casa.

Pel que fa al film d'aquest cap de setmana, està basat en els còmics de Shulz, l'Snoopy, el gos més adorable del món i un as de l'aviació, s’enlaira en un avió per perseguir el seu arxienemic, el Baró Roig, mentre que el seu amic de l'ànima, el Charlie, emprèn la seva pròpia i èpica aventura: s’enamora de la seva veïna.


La programació del CINC continuarà amb pel·lícules com Del revés (20 i 21 de febrer), Els Mínions (27 i 28 de febrer), Hotel Transsilvània 2 (5 i 6 de març) i Atrapa la bandera (12 i 13 de març).

 

Participació