Torna el Cicle de Cinema en Català, enguany més barat i amb més places

Aquest canvis són a causa del canvi d'ubicació, deixa l'Orfeó Reusenc pels Cinemes Reus Palace

per MP/ Redacció , Reus, 3 de febrer de 2016 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació del cicle. Foto: ReusDiari.cat


A partir de dissabte 13 de febrer, el Cicle de Cinema en Català de Reus (CINC) celebra una nova edició amb més places disponibles i una nova ubicació de les projeccions (ara als Cinemes Reus Palace). El canvi de sala és a causa de la desaparició de pel·lícules de 35 mm, que són les que es podien reproduir amb l’equipament de l’Orfeó Reusenc. Les projeccions ara valdran tres euros cada una i es faran cada dissabte i diumenge a les 16.00 hores del 13 de febrer fins al 13 de març.

El Cicle de Cinema Familiar (el que després va esdevenir CINC), es va iniciar l’any 2003 a Reus amb l’objectiu d’oferir pel·lícules en català per a infants i actualment ja són 15.307 les persones que han gaudit d’aquests films, concretament 100 projeccions en catorze anys.

Les pel·lícules que es projectaran al llarg d’aquest mes són Charlie Brown i Snoopy (13 i 14 de febrer), Del revés (20 i 21 de febrer), El Mínions (27 i 28 de febrer), Hotel Transsilvània 2 (5 i 6 de març) i Atrapa la bandera (12 i 13 de març).


Aquest cicle és organitzat per la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat.

 

Participació