Reformes a casa? Us donem les claus per fer-les amb totes les garanties

Obres amb Garantia, l’espai web on trobaràs professionals titulats, formats, col·legiats i de casa nostra | Demana pressupostos per realitzar obres noves, reformes o certificats, tria el professional i fes-ho amb totes les garanties

per Redacció, 4 de febrer de 2016 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Obres amb garantia et dona la tranquil·litat de saber que contractes a professionals qualificats. Foto: Cedida.


A l’hora d’iniciar una reforma de la vostra llar, sol·licitar un certificat o fer una nova construcció, cal tenir en compte que només amb professionals, titulats, qualificats i amb experiència tindrem plena garantia que es fa una bona feina, amb qualitat contrastada, amb totes les certificacions i requisits que marca la normativa vigent i al preu just. Amb Obres amb Garantia això ho teniu solucionat, podeu demanar fins a tres pressupostos als professionals de la vostra zona amb la tranquil·litat de saber que són qualificats i tenen el suport de la COAATT.  

 

Pots demanar fins a tres pressupostos en línia. Foto: Cedida.


Amb l’objectiu de facilitar tots els tràmits d’informació i contractació dels diferents serveis a l’usuari i oferir accés directe a més d’un centenar de professionals de la demarcació de Tarragona, ha nascut el portal Obres amb Garantia, impulsat pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona (COAATT).
 

Obres amb garantia et proporciona tot tipus de professionals en el sector. Foto: Cedida.


Des d’aquest web, qualsevol persona que vulgui començar una obra nova (casa, magatzem, garatge, piscina...), una reforma o rehabilitació (en l'àmbit domèstic, de comunitat veïnal, d’un negoci o indústria) o que necessiti l'elaboració d'un certificat com una cèdula d'habitabilitat o un informe tècnic com una taxació o inspecció tècnica d’un immoble, podrà sol·licitar informació sobre els diferents serveis i professionals disponibles, així com els requisits normatius i tècnics de cada tipologia d’obra i la legalitat aplicable en cada cas. A la vegada, Obres amb Garantia permet demanar, de forma ràpida, senzilla i gratuïta, fins a tres pressupostos gratuïts als professionals de la zona que el client triï, per tal d’escollir després el que més s'adeqüi a les seves necessitats.

 

Obres amb garantia. Foto: Cedida.


Una de les diferències entre aquest nou portal i altres ja existents és que tots els serveis que es poden sol·licitar són oferts per professionals titulats, formats i col·legiats, tots ells de les comarques de Tarragona. Un fet que aporta la màxima tranquil·litat i confiança.

En paraules d'Adolf Quetcuti, president del COAATT, «gràcies a Obres amb Garantia es faciliten enormement les tasques a aquelles persones que volen fer una obra nova o una reforma al seu habitatge, ja que gràcies a aquest portal no hauran de preocupar-se per res, ni per buscar múltiples pressupostos a diferents empreses, ni de dirigir tot el procés... Omplint un senzill formulari, diversos arquitectes tècnics li proporcionaran el pressupost i seran ells els responsables de la seva obra o reforma, de principi a fi». A més, afegeix que «també s’estalviaran possibles maldecaps a causa d’una mala praxi, una errònia gestió del projecte o de possibles endarreriments, i no hauran de coordinar tots els professionals o gestionar les discrepàncies per possibles modificacions del pressupost acordat, de tot això s'encarregarà un professional reconegut, un arquitecte tècnic».
 

Obres amb Garantia. Foto: Cedida.


En el directori de professionals que podreu trobar a Obres amb Garantia, tots tenen acreditada la seva formació universitària i professionalitat certificada i compten amb la corresponent assegurança de responsabilitat civil en vigor. Tots ells són col·legiats al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona, entitat que s’encarrega precisament de verificar el compliment dels requisits legals aplicables, vetllar per la formació continuada dels col·legiats i intervenir en els casos de conflicte, així com prevenir l'intrusisme professional i les males praxis en el sector.
 

Obres amb Garantia. Foto: Cedida.


Un cop sol·licitats els pressupostos als professionals que formen part d’Obres amb Garantia, els projectes que s’engeguen compten amb la revisió i supervisió del mateix Col·legi, tant en la fase de planificació, com en l’execució i finalització, en cas que el client ho demani. D’aquesta manera s’acredita doblement que tot avança sota els criteris de qualitat i professionalitat exigibles en cadascun dels projectes.

Amb Obres amb Garantia ja no hi ha excuses per no començar aquella obra o reforma que teniu ganes de fer a casa o al negoci. Els millors professionals de Reus i de la resta de demarcació us poden oferir les millors idees i el projecte que necessiteu i dur-lo a terme amb totes les garanties al millor preu. Entreu-hi i comproveu-ho!
 
Dades Obres amb Garantia
 
 
 
 

 
Rambla President Francesc Macià, 6, Tarragona
Telèfon: 977 212 799 
Web:

www.obresambgarantia.com

 

 

Participació