Els quatre consells bàsics per escollir unes bones ulleres progressives

Què és la presbícia o vista cansada? | Us expliquem com evitar problemes d’adaptació amb les «temudes» ulleres progressives

per Redacció, Reus | 2 de febrer de 2016 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Óptica Reus. Foto: Cedida.


La presbícia o la vista cansada és el defecte de la vista causada per la rigidesa del cristal·lí, que fa que no es vegin distintament els objectes situats molt a la vora dels ulls. Acostuma a començar al voltant dels 40 anys i va augmentant fins que s’estabilitza sobre els 55-60 anys. El tipus d'ulleres que s'han d'utilitzar quan es pateix presbícia estan envoltades de moltes llegendes urbanes, com ara marejos, difícil adaptació, no veure-hi bé, etc., però res més lluny de la realitat. No s'ha de tenir temor d'aquestes lents, i tot seguit els professionals d'Óptica Reus us expliquem alguns consells a seguir per evitar que això passi.

 

Óptica Reus. Foto: Cedida.


El primer que heu de saber és que hi ha gent que té una capacitat reduïda per adaptar-se i és possible que necessiti un tipus d'ulleres específiques per cobrir les seves necessitats. Les graduacions summament altes han d'utilitzar progressives de bona qualitat, evitant les de promoció que són més bàsiques i barates. Si teniu presbícia i no sabeu quin tipus d’ulleres necessiteu seguiu aquests consells:


Trieu un bon professional, a Óptica Reus us ajudaran a escollir les vostres ulleres.

Escolliu productes de qualitat i d’última generació.


Elegiu la muntura adequada a la vostra fisonomia.

Opteu per la gamma de progressives que més s’adaptin a les vostres necessitats, podreu trobar diferents classes: des de les ulleres bàsiques, que tenen un camp de visió més limitat, no són aconsellables per a graduacions altes però són més econòmiques; les de gamma mitjana, que ja tenen un camp visual ampli, són de fàcil adaptació i compten amb un preu molt competitiu; les digitals que tenen un camp visual una mica més ampli que les de gamma mitjana però amb la diferència que al ser de fabricació digital aconsegueixen que el canvi de visió de lluny a prop sigui més lleu, tot amb un preu lleugerament superior que les de gamma mitjana però molt aconsellables i, finalment, les personalitzades, que també són digitals però a més els vidres es poden adaptar al tipus de muntura que escolliu. Si el que voleu és una fàcil adaptació, aquesta última gamma és la vostra.
 

Óptica Reus. Foto: Cedida.


Aquests consells de caràcter general s'han de tenir presents, però el més recomanable és que visiteu Óptica Reus perquè puguin estudiar el vostre cas amb detall i us assessorin sobre el tipus de lents i muntura que més s'adeqüen a vosaltres. Trobareu Óptica Reus al Camí de Riudoms, 51 Local B de Reus. Allí us donaran una informació més detallada i personalitzada sense cap compromís, comprovant la vostra visió amb les últimes tecnologies i aconsellant-vos sobre què és el més adient per als vostres ulls. Els avalen més de 15 anys d’experiència en el sector.

 

Participació