Ima Mis, nova cap de gabinet de la consellera reusenca Meritxell Ruiz

La cap local de CDC serà nomenada la mà dreta de la consellera d'Ensenyament

per Guillem RS , Reus, 27 de gener de 2016 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ima Mis, en una imatge d'arxiu, votant a la ciutat de Reus. Foto: ReusDiari.cat.


La cap local de CDC a Reus i la secretària de coordinació de logística i actes del partit a nivell nacional, Ima Mis, serà nomenada en les properes hores —demà, 28 de gener, serà publicat al DOGC— cap de gabinet de la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, segons ha pogut saber ReusDiari.cat. Mis, tot i haver nascut a Girona, fa anys que viu a la capital del Baix Camp i ara és la cap local del partit. La consellera Ruiz també és de Reus. Just aquest matí, la consellera, ja acompanyada de la seva nova mà dreta, han fet la primera visita institucional a la ciutat de Reus. Després de ser rebudes per l'alcalde a l'Ajuntament, han fet una visita a dos centres escolars de la ciutat. Mis, que ha confirmat el seu nomenat a aquest mitjà, ha explicat que seguirà amb les seves tasques al partit i a la local de Reus.


Nascuda a Girona l’any 1960, casada i amb una filla. És llicenciada en Ciències de la Informació i màster en Producció i Realització de Vídeo i Televisió Professional. Va ser responsable de Producció del departament de televisió de l’Agència EFE a Catalunya (1989- 1993) i responsable d’Imatge de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat (1993-1997) Va militar a la JNC i ho fa a CDC des de 1988, on ha estat vocal de nous militants i formació i directora de l’Institut de Formació. Ha estat responsable de l’organització i de la direcció dels actes polítics durant els cicles electorals 1999-2003. Ha estat membre del CENF de CiU i actualment és consellera nacional de la federació. És la secretària de coordinació de logística i actes de CDC.

 

Participació