sorteig

Sis indicis per saber si el nostre fill pot necessitar ajuda psicopedagògica

TRESDESET ofereix una primera valoració de l'infant i del reforç que pot necessitar

per Claudia Salas, Reus, 20 de gener de 2016 a les 15:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tresdeset. Foto: Cedida.


Parlem amb Marta Giménez, mestra, psicòleg i especialista en psicodiagnòstic infantil, directora de TRESDESET, un espai psicopedagògic i de suport escolar situat a Reus, per saber quins indicis poden donar-nos pistes que el nostre fill pot necessitar algun tipus de reforç en l'àmbit psicopedagògic.


Tal com ens explica Marta Giménez aquests poden ser alguns indicis que poden donar el senyal:

— No acaba d'escriure bé i llegeix amb dificultat, tot i tenir en compte el seu procés maduratiu.

— Per molt que s'esforci no obté bons resultats a l'escola.

— Té dificultats de concentració, memòria i es distreu amb facilitat.


— Té dificultats per organitzar-se en les tasques escolars, deures, etc.

— Té dificultats en la parla.

— No està motivat en les tasques escolars i es mostra insegur a l'escola.

Per tant, si el nostre fill té algun d'aquests indicis, és molt important demanar ajuda a un professional perquè pot necessitar puntualment un suport psicopedagògic.
 

Tresdeset. Foto: ReusDiari.cat


TRESDESET és un espai obert a tots aquells alumnes que vulguin ajuda personalitzada per a les seves tasques escolars i personals on potenciar, reconduir i millorar tots els aspectes de l'aprenentatge al llarg del curs i/o en un moment determinat. Ajuden l'alumne amb les tasques diàries de l'escola i el guien per obtenir seguretat davant d'algunes dificultats escolars i emocionals. Avaluen i assessoren les famílies que necessiten i volen suport emocional i personal pel que fa a l'aprenentatge dels seus fills.
 

Tresdeset. Foto: ReusDiari.cat


Tenen un espai reservat i personalitzat per fer estimulació i atenció precoç (infants de 0 a 6 anys), on trobareu un espai de joc per treballar aspectes del desenvolupament de l'infant oferint-li un entorn molt proper per potenciar tots els aspectes de la seva persona i el seu creixement maduratiu.

Serveis:

— Reforç i suport d'assignatures curriculars de l'escola

— Seguiment de l'agenda i deures escolars

— Intervenció i seguiment psicopedagògic

— Estimulació i atenció precoç (0 a 6 anys)

— Grups i xerrades de suport a famílies

— Grups de conversa en anglès (per a totes les edats)
 

Tresdeset. Foto: Cedida.


Atenció psicopedagògica (assessorament i intervenció):

— Dificultats de concentració, memòria i raonament verbal

— Retard maduratiu i trastorns del desenvolupament

— TDAH

— Dislèxia

— Dificultats en el procés de lectoescriptura

— Lateralitat creuada
 

Tresdeset. Foto: Cedida.


A TRESDESET treballen individualment i/o en grups màxim de sis alumnes. El treball és personalitzat i individualitzat en tot moment, assessoren les famílies per ajudar els seus fills i fins i tot fan sessions individuals d'estimulació primerenca, que es tracta de potenciar, reforçar i millorar el creixement maduratiu del nen en l'àmbit cognitiu, psicomotriu, de llenguatge....

Si desitgeu fer una primera valoració al vostre fill només cal que us adreceu a TRESDESET, on rebreu una primera sessió de forma gratuïta. 
 

Tresdeset. Foto: Cedida.


Prova, de forma gratuïta, cinc sessions de reforç, reeducació psicopedagògica i/o suport d'assignatures curriculars de l'escola a TRESDESET

La millor manera de comprovar l’eficàcia del servei que ofereix TRESDESET és provant alguns dels seus serveis. És per això que des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb  la possibilitat de fer cinc sessions gratuïtes de reforç, reeducació psicopedagògica i/o suport d'assignatures curriculars de l'escola, gentilesa del centre TRESDESET. 

Per participar-hi heu de fer m’agrada a la seva pàgina de Facebook —per poder seguir de primera mà les activitats i consells que ofereixen— i omplir el següent formulari amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al dimarts 2 de febrer a les 09.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia a la tarda. 

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 
Dades de TRESDESET Reus
 
 
 

 
Carrer Barceloneta, 21 (baixos) Reus 
Telèfon: 605 907 162
Horari:  De dilluns a divendres de 10.00 a 12:30 hores i de 17.00 a 20.30 hores
Facebook:  Tresdeset

 
SORTEIG TANCAT

 

Participació