Meritxell Ruiz, la ràpida

La consellera de Reus s'ha estrenat en la primera reunió del Consell Executiu del president Puigdemont

per Redacció / Guillem RS , Barcelona, 14 de gener de 2016 a les 14:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La consellera Meritxell Ruiz acompanyada de Toni Comí, conseller de Sanitat. Foto: Adrià Costa.


La nova consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la reusenca Meritxell Ruiz, s'ha estrenat aquest dijous a la reunió del Consell Executiu que mantenen al Saló Daurat del Palau de la Generalitat els consellers i el president. Ruiz ha jurat el càrrec davant de Puigdemont i després de la foto oficial s'ha dirigit a la reunió, la primera d'aquest nou govern. La consellera ha arribat acompanyada del conseller de Sanitat, Toni Comín, i ho ha fet massa ràpid.


És habitual que els consellers passin per davant dels mitjans gràfics al Pati dels Tarongers i abans d'entrar a la reunió, els saludin i els fotògrafs els puguin fer algunes imatges per tal d'il·lustrar la reunió setmanal. Els dos consellers, nous de trinca, han passat molt ràpid per davant dels fotògrafs i els tècnics de premsa del Govern de la Generalitat els han fet reduir el pas per tal de poder ser fotografiats correctament. 

 

Participació