sorteig

Èxit total amb el revolucionari mètode per cuidar-se de Body Viu

Nutrició, electroestimulació i altres entrenaments d’aquest centre han canviat completament la vida de molts reusencs i reusenques | Les dones d’entre 35 i 55 anys són les usuàries que més confiança estan dipositant en aquest mètode, tot i que cada vegada són més homes els que se sumen al mètode

per Redacció, Reus, 13 de gener de 2016 a les 09:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Entrenament a Body Viu. Foto: Francesc Torres


Amb les festes de Nadal ja superades toca tornar a la vida quotidiana. Amb l’arribada del nou any, moltes són les persones que es posen com a objectiu fer dieta, començar a cuidar-se o perdre els quilos de més guanyats per culpa dels torrons i els àpats nadalencs decidint fer un canvi en la seva vida. Però no ens enganyem; en un elevat percentatge de casos, aquestes iniciatives acaben durant unes poques setmanes.


Aquest 2016 les coses han canviat a Reus, Body Viu ha transformat aquest panorama. El centre d’entrenament personal reusenc ja fa cinc mesos que ajuda els ganxets i ganxetes a descobrir el mètode d’entrenament més revolucionari d’Europa. Aquest gener, aconseguir de veritat els objectius d'any nou és possible amb només 20 minuts d’entrenament a la setmana.

Tracte personal, privacitat i... entrenaments de només 20 minuts!

Body Viu s’aïlla dels centres convencionals que apleguen centenars de persones a les seves instal·lacions. Una de les idees principals d’aquest centre és donar un tracte personal i diferenciat a cada usuari, amb un entrenador personal que l’acompanya durant tota la sessió. Body Viu ha volgut instaurar a Reus una nova filosofia de fer esport, privada, de qualitat i amb tot tipus de detalls que fan que la persona se senti relaxada, cuidada i amb tot un equip a la seva disposició. Per això a les seves instal·lacions no manca cap detall pels seus usuaris. Sabó, tovallola, aigua i material completament nou perquè les persones només hagin de portar les ganes de casa per entrenar.

El temps, un dels inconvenients principals que fan que actualment molta gent no pugui practicar esport, deixa d’existir amb Body Viu i deixa de ser excusa per no practicar exercici físic. L’entrenament estrella del centre, basat en l’electroestimulació que tant d’èxit té entre els famosos i els ciutadans dels països més desenvolupats d’Europa i l'Amèrica del Nord, permet que les persones necessitin una sola sessió a la setmana d’entrenament de només 20 minuts. Aquest temps equival a un entrenament normal d’unes quatre hores, ja que permet estimular fins a 300 músculs a la vegada. D’aquesta manera, Body Viu fusiona el fitness, l'estimulació sensorial, l'exercici cardiovascular, la tonificació muscular i la nutrició a la preparació física dels seus usuaris.

 

Entrenament a Body Viu. Foto: Francesc Torres

 


La nutrició, essencial

«Cuidar el teu cos és viure» és l’eslògan emprat per Body Viu i el que explica la seva filosofia. Body Viu planteja l’inici d’una nova forma de vida en les persones conciliant practicar exercici físic amb una bona alimentació. Entre els múltiples serveis que ofereix Body Viu, un dels principals és precisament aquest últim, on una dietista i nutricionista professional a l’equip analitza l’estat de cada persona, així com les seves necessitats i objectius per tal de detallar una dieta fàcil de seguir i que es va controlant a mesura que aquesta es compagina amb l’entrenament.

«No es tracta d’establir una dieta estricta —comenta Maria Pascual, dietista i nutricionista de Body Viu— sinó d’establir unes pautes i ajudar a la persona perquè, a poc a poc, experimenti un canvi en la seva forma de viure. Els aliments que mengem són essencials a l’hora d’afrontar amb una actitud o altra el nostre dia a dia. Som el que mengem i a Body Viu ensenyem, ajudem i acompanyem a les persones a arribar a tenir una nova concepció de la seva dieta que els canviarà la vida».
 

Entrenament a Body Viu. Foto: Francesc Torres


D’entrenament elitista... a l’entrenament de moda!

En algunes ciutats europees, aquest tipus de centres han causat furor a les persones més elitistes, generalment dones de mitjana edat. Un fet que no ha succeït a Reus. Body Viu ha volgut apropar aquesta nova cultura esportiva a tots els ganxets i ganxetes que sentien la necessitat de practicar esport, sentir-se a gust amb ells mateixos i aconseguir els objectius que abans no es podien ni plantejar. Tot això ho ha fet mantenint-se fidel a la seva idea d’ajudar a les persones, creant per exemple paquets especials pensats únicament en el temps necessari per a la persona per assolir uns objectius.

«A Body Viu no busquem que vinguis a fer una sessió. Volem que aconsegueixis els teus objectius. Volem ajudar-te!», explica Thaïs Lorca, directora i entrenadora d’aquest centre reusenc. Body Viu compta cada dia amb més usuaris que poden gaudir, per exemple, de córrer un cop a la setmana al seu club de running amb altres usuaris, realitzar sessions personalitzades de pilates, TRX, Kettlebells i comptar amb un equip humà preparat per encarar la vida assolint metes, una rere l’altra.  
 

Entrenament a Body Viu. Foto: Francesc Torres


Sorteig de dues sessions d’entrenament amb electroestimulació i una de nutrició

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de dues sessions d’entrenament amb electroestimulació i una de nutrició. Per participar en el sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-­hi fins al dimecres 27 de gener a les 09.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dimecres a la tarda.

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada en el sorteig, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. 
 
Dades de Body Viu
 
 
 

 
Carrer Doctor Abelló, 1 de Reus
Telèfon: 977 10 88 30
Horari:  De dilluns a divendres de 08.30 a 20.30 hores 
Dissabtes de 10.00 a 14.00 hores
Facebook:  Body Viu
Web:

www.bodyviu.com

 
 

 

Participació