Clínica Dental Roche, més de 30 anys donant el millor servei

A Clínica Dental Roche hi trobareu especialistes per a totes les àrees de l’odontologia | Els més petits de casa podran aprendre a mantenir uns bons hàbits d'higiene bucal

per Claudia Salas , Reus, 29 de desembre de 2015 a les 00:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Clínica Dental Roche. Foto: Cedida.


La Clínica Dental Roche va ser fundada l'any 1985 pel Dr. Pascual Roche. Des de llavors el seu principal objectiu ha estat oferir als seus pacients un centre especialitzat en totes les àrees de l'odontologia, amb els grans avenços tecnològics que al llarg dels anys s’han anat incorporant.


La seva clínica està formada per un equip de professionals altament qualificat, especialitzats per a cada tractament i sempre en constant formació, oferint experiència i solucions integrals amb un tracte personalitzat, agradable i familiar. La clínica disposa també de la certificació Applus. 
 

Clínica Dental Roche. Foto: Cedida.


Estan compromesos amb l'excel·lència, utilitzant tecnologia punta i els millors materials del mercat. Tot això s'aconsegueix gràcies a la seva experiència juntament amb la minuciosa tasca dels tècnics protèsics. S’han consolidat com a una clínica líder i referent en el camp odontològic. La seva tasca diària és oferir la qualitat més gran dels seus serveis aportant la millor educació odontològica als seus pacients per aconseguir una boca saludable.
 

Clínica Dental Roche. Foto: Cedida.


A clínica Dental Roche saben que l’educació bucal en els pacients és molt important, i per això es preocupen dels més petits, perquè «la prevenció dental des de la infància és el millor tractament per als adults», segons ens explica el Dr. Pascual Roche. Per educar en aquest sentit, organitzen petites xerrades per a la canalla i ensenyar-los a dur uns hàbits correctes d'higiene bucal.
 

Clínica Dental Roche. Foto: Cedida.


La clínica té una superfície de 330 metres quadrats i consta d’una gran recepció, dues sales d'espera —una per a adults i una altra per als petits—, dos despatxos — un d’atenció al pacient i l’altre per als doctors, una sala de reunions, sis gabinets de tractament, un gabinet de cirurgia, una sala d'esterilització, una sala de radiodiagnòstic (sistema de radiologia 2D i 3D), un taller de pròtesis —per als retocs i ajustaments finals necessaris en la pràctica diària— i, per últim, una sala d'emmagatzematge de productes amb dependències que compleixen amb les condicions ambientals adequades per a la correcta conservació.
 

Clínica Dental Roche. Foto: Cedida.


Si necessiteu ajuda odontològica, no dubteu en passar per la Clínica Dental Roche, us oferiran un bon servei amb els millors professionals del sector.
 
Dades de Clinica dental Roche, Reus
 
 
 

 
Plaça Prim, 14, 3er Reus 
Telèfon: 977 75 75 50
Horari:  De dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores
Facebook:  Clinica Dental Roche
Web:

www.clinicadentalroche.com


 

 

Participació