La distribució de la força dels partits polítics del 20-D per barris a Reus

Mapa de les primeres i segones forces als diferents barris de la ciutat de Reus | Un mapa mostra la intensitat de cada partit segons el barri i districte de la ciutat

per Guillem RS / Edu Polo
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En aquest mapa, resultant de les eleccions del 20-D a Reus, es pot veure com queden els barris segons les primeres i les segons forces als diferents districtes de la ciutat. Democràcia i Llibertat va guanyar als col·legis on sempre guanyen partits més sobiranistes i Podemos, que va guanyar en global a la ciutat, es va imposar en barris més al sud. Ciutadans i PSC també van ser primera força en alguns dels districtes. Als llocs on DiL va ser primer força, Esquerra va ser segona. Democràcia i Llibertat, en canvi, va ser segona en algunes zones on havia guanyat Podemos. El Parti Popular i Unió va ser primera força en cap dels barris o districtes de la capital del Baix Camp. En alguns llocs, fins i tot, els animalistes del PACMA van superar els del Duran i Lleida. En la segona sèrie de mapes s'hi pot veure la intensitat de vot que van rebre els set partits en els diferents barris i districtes de la ciutat.
  

Intensitat dels partits segons els seus vots per districtes de la ciutat de Reus:  
Participació