El gran èxit «Lowland» de Roser López Espinosa arriba al Teatre Bartrina

Aquesta al·legoria a la llibertat i a la capacitat de volar ha assolit una gran repercussió als escenaris més importants de dins i fora del nostre país

per Redacció , Reus, 18 de desembre de 2015 a les 17:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'espectacle «Lowland» arriba diumenge al Teatre Bartrina. Foto: ReusDiari.cat.
 

La catalana Roser López Espinosa presentarà el seu espectacle «Lowland» aquest diumenge 20 de desembre al teatre Bartrina. El muntatge, que s'iniciarà a les 18.00 hores, permet a l'espectador gaudir de la millor dansa contemporània del nostre país mitjançant una al·legoria a la llibertat que s'inicia amb el vol dels ocells i que segueix amb metàfores sobre l'ésser humà, que cerca el seu camí de realització personal.


La vallesana és considerada com una de les millors ballarines emergents de la dansa contemporània a Europa. La seva gran compenetració amb el ballarí libanès Guy Nader, els ha permès recollir un ampli reconeixement durant la gira d'aquest espectacle, que es va iniciar al Mercat de les Flors de Barcelona i arriba ara a la ciutat de Reus.

Els espectadors assistiran diumenge a una coordinació coreogràfica magistral entre els dos protagonistes, que empren una gran despesa física, portant-la en alguns moments a l'extrem la seva capacitat d'execució. Tota una exhibició tècnica posada al servei d'un relat de gran bellesa que acaba sent un cant a la llibertat.


Les entrades, a uns preus de 15, 12 i 9 euros, es poden adquirir a la taquilla aquest divendres de 18.00 a 20.00 hores, o a través de www.teatrebartrina.cat.

 

Participació