Sorteig

SYL Arquitectura i Joies: joies de disseny a l'espai de moda de Reus

L’espai multidisciplinari que ha obert portes al camí de l’Aleixar presenta una original combinació d’arquitectura i joieria | Guanya un collaret de disseny de la col·lecció ONE de SYL

per MP/ Redacció, Reus, 18 de desembre de 2015 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

SYL Jewels Reus. Foto: ReusDiari.cat


Arquitectura i joieria. Dues disciplines que tenen moltes més coses en comú de les que ens podriem pensar en un primer moment. I és que parteixen d’un concepte, d’una idea; beuen del disseny, de l'originalitat i de l’experimentació i prenen forma a partir de la transformació i fusió de diferents materials i de jocs i combinacions de textures, colors i formes.


A SYL, l’espai multidisciplinari que ha obert portes al camí de l’Aleixar de Reus, aquesta fusió d’elements i estils es respira pels quatre costats. Al capdavant d’aquest innovador projecte a la ciutat hi ha la Sandra Yubero, arquitecta i dissenyadora de joies reusenca que ha tornat a la ciutat després d’uns anys fora amb moltes i interessants idees: «Reus és una ciutat amb molt de talent emergent i crec que hi ha moltes possibilitats de crear sinergies amb altres creadors, projectes en comú que contribueixin a reforçar aquesta capitalitat comercial, artística i cultural que ja té la ciutat. SYL, a banda d’un estudi multidisciplinari centrat actualment en l’arquitectura, el disseny d’interiors i la joieria d’autor també vol ser un espai de trobada per totes aquelles persones que tinguin alguna cosa a dir a través dels seus productes i de la seva creativitat».
 

SYL Jewels Reus. Foto: ReusDiari.cat


El que més sorprèn un cop entres a SYL, a banda de l’espai en si mateix, és la col·lecció de joies d’autor que s’hi poden trobar. Peces de disseny exclusiu, creades a partir de conceptes i formes geomètriques amb una combinació de materials innovadors combinats amb or i plata. La col·lecció ONE es basa en joies que adopten diferents posicions, d’aquesta manera l’usuari pot fer-se seva la joia i personalitzar-la al seu gust, participant del procés creatiu.

Actualment, les joies d’aquesta col·lecció, anomenada ONE, es poden adquirir directament a l’estudi però en poques setmanes es posarà en marxa també la botiga en línia.


A SYL ja estan treballant en noves col·leccions i amb nous materials: «La nostra premissa és experimentar i aconseguir peces úniques i innovadores. Hem treballat amb vidre, plàstic o fusta i ara ho fem en una nova col·lecció basada en el disseny i la impressió 3D i que després microfusionem en or, plata, titani i altres metalls». Sense oblidar tampoc el disseny personalitzat, en formes, colors i materials i les joies que es formen a partir de diverses peces, combinables entre si i que donen lloc a noves joies. Imaginar, experimentar i crear.
 

SYL Jewels Reus. Foto: ReusDiari.cat


Pel que fa a l’arquitectura i al disseny d’interiors les premisses també són clares: partint del concepte i la idea que té el client, SYL ofereix un assessorament personalitzat, dissenyant els espais amb la tecnologia més innovadora i treballant amb els millors materials i acabats, fins a l’últim detall. Tot plegat, una interessant fusió que és només el principi d’un projecte de més gran abast i que busca establir sinergies amb altres creadors. Sandra Yubero conclou així: «Volem que SYL sigui un espai a la ciutat on periòdicament passin coses, es puguin conèixer noves propostes de tot tipus i sigui un referent a marcar periòdicament a l’agenda dels que valoren el talent i la creativitat».
 

SYL Jewels Reus. Collaret que sortegem. Foto: ReusDiari.cat


Per tal que pugueu descobrir SYL, des de ReusDiari.cat sortegem un collaret amb diferents posicions de la col·lecció ONE com el de la fotografia. Per participar en el sorteig heu de fer-vos seguidors de la pàgina de Facebook de SYL i omplir el següent formulari abans del dilluns dia 4 de gener a les 09.00 hores. Molta sort!

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada en el sorteig, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. 

 
SORTEIG TANCAT
 
Dades de SYL JEWELS Reus
 
 
 

 
Camí de l’Aleixar, 71 Reus
Telèfon: 653 678 483 / 977 31 35 83
Horari:  De dimarts a dissabte de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30 hores
Facebook:  SYL
Correu electrònic:

syljewels@gmail.com 

Instagram i Twitter: @SYL_jewels  
 

 

Participació