Reus lidera la recollida selectiva de matèria orgànica al Camp

És l'únic municipi mancomunat que ha incrementat any rere any el volum de tones recollides, fins a arribar a les 2.915 d'enguany

per Redacció, Reus, 7 de desembre de 2015 a les 10:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge d'FCC a Reus. Foto: ReusDiari.cat.


Reus ha aconseguit incrementar la quantitat i millorar la qualitat de la matèria orgànica recollida selectivament durant aquest 2015. Pel que fa a la qualitat, la ciutat assoleix un índex de residus impropis presents a l'orgànica que ha estat inferior al 10%, en concret d'un 9,80%. Aquesta dada és la millor d'entre tots els municipis pertanyents a la Mancomunicat de municipis per a la incineració de residus, SIRUSA.


Aquesta bona dada s'afegeix al fet que des de 2011, Reus és l'únic municipi mancomunat que ha incrementat any rere any de manera sostinguda el volum de tones recollides de matèria orgànica, fins a arribar a les 2.915 tones d'enguany.

​El regidor de Via Pública i Medi Ambient, Hipòlit Monseny, ha destacat que aquestes bones dades són possibles gràcies a les bones pràctiques de la ciutadania i els diferents sectors econòmics de la ciutat, com ara els de la restauració, el comercial i de serveis: «Cal felicitar el conjunt de la nostra ciutadania, entitats i teixit empresarial per la seva implicació i civisme a l'hora de gestionar la recollida selectiva a la nostra ciutat, i a tots ells els agraïm l'esforç que fan per seleccionar correctament els residus».

 

Participació