continguts especials

Una experiència única: Enigmatik Games, jocs d'escapada en viu a Reus

Tancats en una habitació, els grups han d'aconseguir sortir-ne en menys de 60 minuts

per Redacció, Reus, 28 de desembre de 2015 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Una experiència única ha aterrat fa uns mesos a Reus. Enigmatik Games, situat al carrer Eduard Toda, ofereix jocs d’escapada en viu. És un centre amb diverses sales, cada una conté un joc entre els quals es pot triar. És un joc físic en temps real, on un equip de dues a cinc persones està tancat en una habitació i té seixanta minuts per completar una missió i trobar la sortida de la sala. Per aconseguir-ho haureu de resoldre una sèrie d’enigmes, endevinalles, descobrir pistes, obtenir combinacions, buscar objectes ocults, etc. Cada codi secret o clau trobada desvetlla una petita part del trencaclosques i és el següent pas per resoldre el misteri i abandonar l’habitació. En definitiva, una bona manera de sortir de casa i viure aventures lluny de l’ordinador, tot passant una bona estona en família o amics.


En Cristian, la Salima i l'Eugeni van acostar-se fa uns dies fins a Enigmatik Games per conèixer de què es tractava. Van sortir encantats de l'experiència. «Ha estat divertit i interessant, totalment recomanable», explicava un dels jugadors a ReusDiari.cat. «No és fàcil, acabes en tensió veient com s'acaba el temps però repetiria amb un altre enigma», va dir un altre dels qui es van atrevir a intentar-ho. «Tot està relacionat i s'ha de donar molts tombs al cap però és genial», assegurava Salima.
 

Explicant el joc i les normes abans d'entrar a la sala. Foto: Carla Bergadà.


L’equip d’Enigmatik Games vetlla per la seguretat dels seus clients, de manera que cada sala està controlada per càmeres, i en cas de tenir una emergència o necessitat de sortir a l’exterior només cal prémer un botó. Actualment, a Enigmatik Games trobareu un joc anomenat «CSI Costa Daurada», tracta del robatori d’un valuós diamant i haureu de trobar pistes que us portaran a una situació d’allò més inesperada. Tot i que ara només hi ha disponible aquesta missió, més endavant està previst que se l'afegeixin fins a tres jocs diferents.
 

Les diverses pistes els ajuden a trobar la solució. Foto: Carla Bergadà.


 

Els jugadors comencen a buscar pistes. Foto: Carla Bergadà.
 

Dades d'Enigmatik Games
 
 
 

 
Carrer d'Eduard Toda, 14 de Reus
Telèfon: 661 786 524
Horari:  De dilluns a diumenge, excepte els dimarts, de 10.30 a 22.00 hores.
Facebook:  Enigmatik Games
Web: www.enigmatikgames.com 

 

Participació