Mémora arriba a Reus per gestionar els serveis funeraris de manera integral

L’ètica professional en les relacions amb els clients i la satisfacció de les seves necessitats i expectatives, són pilars fonamentals de l’activitat de la companyia

per Claudia Salas, Reus, 28 d'octubre de 2015 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mémora Reus. Foto: ReusDiari.cat


Reus compta des de fa ja algunes setmanes amb els serveis funeraris de l’empresa Mémora. Es tracta d’un grup empresarial amb anys d’experiència en el sector i que ofereix màxima qualitat i tracte personalitzat en la gestió dels serveis funeraris. Mémora va començar sent un conjunt de funeràries, algunes d’elles amb més de cent anys d’existència, que actualment segueixen aportant al grup tota la seva experiència en el sector. Des de fa ja un temps, aquesta empresa gestiona diferents tanatoris de la zona, com poden ser el de Cambrils, Salou, Vila-Seca, Montblanc, entre d'altres.


Tenen les seves instal·lacions a l'avinguda del President Macià n 5, just al costat del Tanatori municipal. De moment Mémora lloga les instal·lacions del tanatori municipal.

La defunció d’un ésser estimat sempre és un cop molt dur per a familiars i amics i el grup Mémora és plenament conscient del que les famílies i acompanyants necessiten en aquest moment. L’empresa compta amb els millors professionals per proporcionar a la família un comiat serè i acompanyar-la en aquests moments tan difícils, respectant també la voluntat del difunt, les seves creences i els seus desitjos.
 

Mémora Reus. Foto: Cedida.


Tenen un servei de 24 hores al dia, 365 dies l’any, i una de les prestacions que suposa el tret distintiu i diferencial de Mémora és el de l’assistent de sala, una persona que està amb la família durant tot el procés per ajudar-la amb tot el que calgui, una persona que els dóna suport, els acull, els acompanya i reconforta. Una atenció personalitzada que dóna una certa tranquil·litat i seguretat en el transcurs d’aquests moments dolorosos i tan delicats.


Mémora és una empresa que aposta també per la formació dels seus empleats perquè puguin desenvolupar les seves capacitats, fomentar una societat més oberta i dialogant davant de la mort. L’esforç de la companyia en millorar i oferir un servei de qualitat, excel·lència i professionalitat es fa palès dia a dia, ampliant els seus serveis per millorar constantment.

De vegades, parlar de la mort provoca esgarrifança i malestar però és una cosa que tot ésser humà acaba passant, i és per això que el Grup Mémora s’esforça dia a dia per fer que aquests moments siguin més fàcils de portar, a part d’oferir una altra alternativa dins dels serveis funeraris de Reus.
 
Dades de Mémora
 
 
 

 
Avinguda del president Macià, 5 Reus 
Telèfon: 977 30 10 20
Horari:  De 09.00 a 18.00 de dilluns a diumenge. I 24 hores al tel. 977 30 10 20.
Web:

www.memora.es 

     

 

Participació