Tret de sortida a les activitats al Casal de Dones amb una desena d'activitats

La inauguració se celebrarà el 29 d'octubre amb l'Itinerari «Amb presència femenina»

per ES/Redacció , Reus, 13 d'octubre de 2015 a les 10:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal de les Dones donarà el tret de sortida aquest dimecres, 14 d'octubre, el nou programa d'activitats d'aquest curs amb una oferta de serveis i tallers tant de dinamització sociocultural com d'informació i assessorament especialitzat en matèria d'Igualtat. Tot i això, la inauguració no serà oficial fins el dia 29 amb l'itinerari «Amb presència femenina», que consistirà en un recorregut per diferents indrets on  la presència femenina ha estat important, i a més explicaran aportacions que han fet les dones de la ciutat.

En aquesta línia, la regidora de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran, M. Dolors Sardà, afirma que «la programació del Casal de les Dones contribueix a fomentar la participació activa de la ciutadania per eliminar els desequilibris que avui en dia encara hi ha entre homes i dones».

 
Programa d'activitats del Casal de Dones
ENTRENAMENT PSICOLÒGIC, AFRONTAR ELS NOUS REPTES AMB CONFIANÇA. Espai d'acompanyament psicològic en el moment d'afrontar nous reptes en la vida quotidiana en el qual es tracten qüestions com les habilitats personals, estratègies per millorar la percepció personal, el posicionament davant situacions de canvi o la confiança. Dimecres de 10.00 a 11.30 hores. Des del 14 d'octubre al 9 de desembre

TALLER AUTONOMIA DE LES EMOCIONS. Les emocions són una part important de la nostra vida, aquest espai pretén mostrar diferents directrius per aconseguir una autonomia i transformar-les per tal de ser aquella persona que desitgem. Contingut: Autoestima, resiliència, treball i recursos per treballar amb els fills i filles. Divendres de 16.00 a 17.30 hores. Del 16 d'octubre al 11 de desembre.

TALLER DE RISOTERàPIA. Generar una actitud positiva enfront la vida i millorar la salut a través de les dinàmiques de grup i el riure. Dimecres de 17.00 a 19.00 hores. Des del 14 d'octubre al 9 de desembre.

TALLER DE DEFENSA PERSONAL. La finalitat del curs es fer possible la defensa d'agressions adquirint tècniques senzilles i eficaces davant una situació de conflicte. Dimecres 19.00 a 20.30 hores. Des del 15 d'octubre fins 10 de desembre.

GRUP DE MANDALES. Tècnica de meditació, relaxació i concentració. Mitjançant la visualització i realització del mandala permet tenir un espai propi que permet l'autoconeixement. Superant el valor estètic, per entendre que ens suggereix de nosaltres mateixes. Dijous 17.00 a 19.30 hores. Des del 15 d'octubre fins 10 de desembre.

CERCLE DE DONES SàVIES: A LA NOSTRA SALUT. Espai de reflexió sobre la salut personal, intercanvi de remeis casolans i assessorament professional per la cura d'una mateixa. Dilluns de 17.00 a 18.30 hores. Del 9 de novembre al 14 de desembre.

TALLER «LLETRES» D'ESCRIPTURA CREATIVA. Introducció a l'escriptura de relats., a càrrec de Reusenques de Lletres. Dimarts de 17:30 a 19:00h. Del 20 d'octubre al 15 de desembre. Preu: 51,60 euros. Inscripcions als Centres Cívics.

EXPOSICIONS

«MOSTRA CREACIONS DEL GRUP DE MANDALES». Les Mandaleres del Casal. Del 25 de setembre al 9 d'octubre. Inauguració 21 de setembre a les 19.00 hores.

 «REORGANITZITATS» d'Aleix Antillach. Del 19 d'octubre al 6 de novembre. Inauguració 19 d'octubre a les 19.00 hores.

 «MOSTRA TREBALLS CONCURS DE FOTOGRAFIA». Casal de les Dones. Del 16 al 27 de novembre. Inauguració 16 de novembre a les 19.00 hores.

 «IDENTITAT ESCULPIDA» de l'Institut Català de les Dones. 30 de novembre al 18 de desembre. Inauguració 1 de desembre a les 19.00 hores.
 

 

Participació