La Reddis subvenciona quatre centres de Reus per comprar llibres de text

L’import global de la donació és de 10.000€

per Redacció, Reus, 7 d'octubre de 2015 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Fundació Privada Reddis atorga una subvenció a diversos centres d’ensenyament de Reus. Foto: ReusDiari.cat.


La Fundació Privada Reddis va realitzar una aportació econòmica de 10.000 euros a 4 centres d’ensenyament de Reus que anirà destinada a la compra de llibres de text amb la finalitat de compensar desigualtats socials i d’establir un fons que pugui servir per a alumnes d’altres cursos escolars. Aquest és el quart any consecutiu que la Fundació atorga aquesta ajuda a diversos centres d’ensenyament de la ciutat.


Si bé fins ara sempre havien estat les escoles de primària qui havien gaudit de la subvenció, enguany la novetat és que s’han incorporat dos centres d’ensenyament secundari. El criteri establert per la Fundació ha estat atorgar la quantitat de 1.000 euros per línia, que cada centre distribuirà en funció dels alumnes amb més dificultats econòmiques que tingui.

Els centres que s’han beneficiat d’aquest ajut per al curs 2015-2016 han estat: l’Institut Josep Tapiró, l’Institut Roseta Mauri, l’Escola La Vitxeta i l’Escola Els Ganxets. En total, 112 nens i nenes d’aquests 4 centres podran disposar dels llibres de text sense cap cost gràcies a la subvenció de la Fundació. 

 

Participació