La Cambra Reus, escenari del balanç de les Jornades del Corder de la Terra Alta

La Cambra, és des de fa anys l'entitat col·laboradora de les Jornades en el marc de la relació que manté amb les empreses i els seus representants

per ES/Redacció , Reus, 5 d'octubre de 2015 a les 12:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la presentació del balanç. Foto: ReusDiari.cat.
 

La Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest matí de dilluns, 5 d'octubre, el balanç de l’edició d’enguany de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta que van iniciar el passat 18 de setembre i que es desenvoluparan fins al pròxim dia 25 d’octubre.


Tal com ha explicat la cambra reusenca, la base d’aquesta acció de promoció és l’oferta de menús al voltant del corder a 16 restaurants de la comarca i la venda de carn de corder en condicions avantatjoses a 7 carnisseries de la Terra Alta.

En aquesta línia, Carles Luz, el president del Consell Comarcal, l’ens que coordina les jornades, ha destacat «l’òptima resposta de públic» que han tingut fins ara les jornades, fet que atribueix a «la creixent coordinació entre els diferents agents econòmics de la comarca», el que permet valorar tots els actius agroturístics de la Terra Alta en motiu de l’esdeveniment. L’Associació d’Hostaleria, la de Cases Rurals i les denominacions d’origen del vi i de l’oli, han testimoniat aquesta coordinació amb la seva presència a l’acte de presentació a Reus coincidit que cal fer, fins al moment, un balanç molt positiu de les jornades.


Pel que fa a la Cambra de Comerç de Reus, és des de fa anys entitat col·laboradora de les Jornades del Corder en el marc de la relació que manté amb les empreses i els seus representants de la comarca de la Terra Alta.

La presentació d’avui, realitzada amb la col·laboració de la Cambra, ha comptat amb la participació del president del CC, Carles Luz; la representant de l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de la Terra Alta, Ana Palomé; el president de l’associació de Turisme de la Terra Alta, Felip Segura; el president de la DOP de l'oli de la Terra Alta, Ramon Llop, i el vicepresident primer de la Cambra de Reus, Joan Josep Sardà.

 

Participació