Helen Doron English, parlaràs anglès des del primer dia

Disposen d'un mètode d'ensenyament que permet ensenyar la llengua anglesa a nadons, infants i adolescents d'una manera amena i divertida | Helen Doron English compta amb centres ubicats a trenta-quatre països diferents, a Reus el trobareu al carrer Antoni Isern, al costat de l’av. dels Països Catalans.

per MP/ Redacció, 14 de setembre de 2015 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Helen Doron English Reus. Foto: ReusDiari.cat


Helen Doron English és el nou centre d’ensenyament d’anglès que s’ha instal·lat a Reus. La seva creadora, Helen Doron, lingüista i educadora, l’any 1985 va crear el seu propi mètode d’ensenyament d’anglès, el qual ensenya als seus alumnes parlar i entendre l’idioma abans de saber llegir i escriure, igual que es fa en la llengua materna de cadascú.


Segons aquest fantàstic mètode fins i tot els nadons poden aprendre anglès, tot passant una estona divertida, activa i de benestar emocional, físic, creatiu i intel·lectual dels joves alumnes. El centre disposa de programes especials per a cada edat, des dels tres mesos als 18 anys.
 

Helen Doron English Reus. Foto: ReusDiari.cat


Arreu del món, prop de dos milions de nens ja s’han beneficiat d’aquest mètode d’ensenyament. Els professors que trobareu al Helen Doron English són veritables especialistes de la llengua anglesa i duen a terme un ensenyament de forma amena, amb classes divertides i creatives. Tots ells realitzen una formació intensiva de la metodologia específica del centre i un cop la superen ja són aptes per transmetre aquests coneixements als seus joves alumnes.

Helen Doron English està present a trenta-quatre països d’arreu del món, des de Turquia, Tailàndia, Perú, Ucraïna, Suïssa, Itàlia, etc. A Catalunya disposen de vint-i-tres centres i el de Reus és el primer que s’ha instal·lat al Camp de Tarragona.


A Helen Doron English tenen un curs per a nadons de tres mesos a dos anys, un per a infants de dos a sis anys, un altre per a canalla de sis a dotze anys i un últim per als adolescents de dotze a divuit anys.
 

Helen Doron English Reus. Foto: ReusDiari.cat


A més de cursos d’anglès, els vostres fills també tenen l’oportunitat de celebrar el seu aniversari amb les festes organitzades per Helen Doron English. Podeu escollir una de les sis temàtiques que us proposen (animals, transports, dansa, «la gallina petita», «el tren choo-choo», «rebota, rebota, rebota») i tenen una duració de 90 minuts. Cada nen rep un disc amb cançons i contes, dues pàgines d’adhesius i una bossa ecològica.
 

Helen Doron English Reus. Foto: ReusDiari.cat


Atrapa la teva papallona

Helen Doron ha posat en marxa el concurs «Atrapa la teva papallona» a través del qual podreu guanyar un Ipad Mini i xecs regal per a les activitats del centre. Altres aspectes a destacar és que l’equip docent del centre són professionals experts i qualificats en la metodologia d’ensenyament de Helen Doron i molt implicats en l’educació en valors. A la vegada, disposen de material propi desenvolupat per un gran equip de pedagogs i impartit mitjançat tecnologies innovadores com la realitat augmentada.
 

Helen Doron English Reus. Foto: ReusDiari.cat


ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb l'oportunitat de fer un curs a Helen Doron English. És per això que sortegem la matrícula d'un curs familiar valorada en 50 euros. Així doncs, tant si teniu un, dos, tres o més fills quedareu exempts de pagar la matrícula del curs en el qual us apunteu. Participar en el sorteig és molt senzill, només cal que us feu seguidors de la pàgina de Facebook de Helen Doron i ompliu el formulari que hi ha a continuació. Teniu temps fins al 28 de setembre a les 12.00 hores, i el nom del guanyador es farà públic a l'endemà a la tarda.SORTEIG TANCAT
 
Helen Doron English
 
Carrer d'Antoni Isern, 4, Reus 
Tel.: 977 59 08 27
630 20 49 00
Horari:  De dilluns a divendres
De 09.30 a 13.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores
Web: www.helendoron.es
Facebook: Helen Doron English  
Correu: reussur@helendoron.com  

 

Participació