La Fundació Privada Reddis Reus organitza el primer Premi d'Art

La Fundació vol impulsar l'Art Contemporani i en vol premiar els autors

per Guillem Torralba, Reus, 10 de setembre de 2015 a les 09:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les millor obres seran exposades al Museu de Reus. Foto: ReusDiari.cat


La Fundació Privada Reddis convoca la 1a edició del Premi d'Art Contemporani Fundació Privada Reddis, amb la intenció d'impulsar la creació artística, difondre-la entre el públic i crear una col·lecció amb un alt nivell de qualitat però que segueixi les bases de l'art contemporani.


La nova iniciativa permet a tots els creadors i artistes majors de 18 anys, presentar les seves obres de manera digitalitzada, i entre tots els participants, el jurat en farà una preselecció. Les obres s'han de presentar entre el 15 de setembre fins al 15 de novembre, i les bases es poden consultar a la pàgina web de la fundació, www.fundacioreddis.org.

El jurat, format per Àlex Nogueras, Vicent Fibla, Albert Gusi, Assumpta Rosés, i un representant de la Fundació Privada Reddis, seleccionaran les dues obres guanyadores, que rebran un premi de sis mil euros la primera, i tres mil euros el segon. Les obres guanyadores i les finalistes seran exposades al Museu de Reus durant el mes de febrer de 2016.

 

Participació