Sayan, l’elegància i sensualitat transformada en roba de festa i de diari

Roba que ressalta la bellesa de cada dona

per Claudia Salas, Reus, 7 de setembre de 2015 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Interior de la botiga Foto: Cedida

Des de fa sis mesos, a Reus podeu trobar un nou establiment. El seu nom és Sayan i és una franquícia de roba diària i de festa que té dissenys propis, amb una relació qualitat-preu molt bona.

Només trobareu aquesta franquícia a Madrid, Reus i Barcelona. La roba de Sayan està dissenyada per Soledad Álvarez, filla de la famosa dissenyadora Purificación Garcia.Cada establiment té col·leccions limitades, tres peces de cada model, i per a les que alguna vegada heu assistit a un esdeveniment trobant-vos amb una altra persona lluint el mateix vestit, Sayan també disposa d'un registre d'esdeveniments per a les seves clientes perquè cap convidada es trobi amb el problema de repetir modelet.
 

Interior botiga, espai vestits de festa Foto: ReusDiari.cat


A la col·lecció de vestits de festa hi podeu trobar vestits a partir dels 95 euros, els teixits que hi destaquen són el vellut i la seda natural (que està tintada per ells mateixos). Hi ha dues coses que criden molt l’atenció, la primera és que la mateixa dissenyadora tria els colors, per tant els colors són propis i únics, i segon, que tots els brodats estan fets a mà. A part de la roba hi trobareu complements, des de bosses de mà a collars, arracades i fins i tot tocats.
 

Aparador amb roba de diari Foto: ReusDiari.cat


Pel que fa a la col·lecció de roba diària hi podeu trobar peces a partir dels 30 euros, hi veureu vestits de polièster que són molt suaus i no s’han de planxar, abrics de llana, armilles amb serrells, estampats animal print, peces de polipell, antelina... podeu trobar roba de diferents estils, fins i tot algunes peces de tendència hippie.

Complements Sayan Foto: ReusDiari.cat


Per a les que us agrada vestir a la moda amb roba de qualitat, aquesta és la vostra botiga, dissenys molt elegants amb teixits i estampats diferents que faran que Sayan sigui el vostre establiment favorit.
 

Podeu triar entre un d'aquestes bosses de mà si entreu al sorteig. Foto: ReusDiari.cat


Sorteig d'una elegant bossa de mà

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una elegant bossa de mà. Per participar al sorteig només cal que us feu seguidors de la pàgina de Facebook Sayan i ompliu el següent formulari amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al diumenge 20 de setembre, el nom de la persona guanyadora se sabrà el dilluns al matí.


SORTEIG TANCAT 
 
Dades de Sayan
 
 

 
Carrer Jesús, 19
Pl. de les Basses, 8 - Reus  
977 59 05 16
Horari:  De dilluns a divendres 
10.00 a 13.30 i 14.30 a 20.30 hores
Dissabtes:
10.00 a 14.00 a 16.30 a 21.00 hores 
Web: www.sayan.es
Facebook: Sayan  
 

 

Participació