Aprèn anglès sense CD i sense deures amb The New Kids Club

El centre oferirà classes demostratives d’anglès abans de l’inici de curs perquè tothom conegui el TNKC METHOD.

per Redacció, 7 de setembre de 2015 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Recepció centre The New Kids Club Foto: Cedida


Sabies que l’aprenentatge de ben petit resulta molt més profitós per al teu fill? Els infants tenen la capacitat innata d’adquirir els coneixements que escolten en el seu cercle més proper. En aquest sentit, The New Kids Club imparteix les classes d’anglès amb el seu mètode propi que ha trencat les formes de docència tradicionals. El TNKC METHOD, metodologia registrada i amb el copyright corresponent creada fa més de 10 anys, aprofita aquesta capacitat dels nens oferint un ensenyament que es diferencia de la resta de centres de formació d’idiomes.
 

Dolores Ibáñez, Directora Educativa de The New Kids Club Foto: Cedida


Les claus de l’èxit del TNKC METHOD són la immersió total en l’idioma anglès des del primer minut i la combinació de l’aprenentatge i el joc, però els aspectes que realment han marcat un abans i un després són l’absència dels CDs i dels deures. L’escolta de CD atabala els nens, que intenten entendre’ls, s’esgoten i perden l’interès. The New Kids Club proporciona un ambient agradable i infantil, dissenyat expressament per als nens amb l’objectiu d’aconseguir la seva comoditat i estimular la seva capacitat innata. Així és com es produeix un aprenentatge progressiu i natural.

El joc està molt present en el desenvolupament de les classes, ja que permet veure la personalitat i aptituds reals dels nens. Ells es mostren receptius als estímuls del seu entorn i desapareix la pressió. Els nens reben una atenció personalitzada i en tot moment estan atesos pels professionals que treballen en el centre. Tots ells han estat seleccionats a través d’un estricte procés de selecció i formats en la metodologia i valors que The New Kids Club inculca.
 

Direcció del centre Foto: Cedida


Els centres The New Kids Club són espais educatius de formació integral, la finalitat dels quals és assistir el nen durant el seu creixement i ajudar-lo en aquelles àrees on tingui dificultats. En aquest sentit, al centre de Reus trobaràs també els serveis de reforç escolar i ludoteca, així doncs, tindràs tot allò que el teu fill necessita en un únic espai.


Informa’t al centre o al Facebook de les promocions d’inici de curs vigents i no et quedis sense plaça. Ara és la teva oportunitat de provar la metodologia que garanteix un aprenentatge divertit i natural.

SORTEIG
 
Des de ReusDiari.cat i The New Kids Club volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un curs d’anglès impartit amb el TNKC METHOD, que ofereix un aprenentatge natural sense CD ni necessitat de fer deures per a nens i nenes menors de 12 anys. Per participar al sorteig només cal que ompliu el següent formulari amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al dilluns 21 de setembre, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dilluns a la tarda.

SORTEIG TANCAT
 
Dades de The New Kids Club
 
 
 

 
Camí de Riudoms, 40 Reus 977 321 709
Horari:  De dilluns a divendres 
09.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 hores
Web: www.thenewkidsclub.es 
Facebook: The New Kids Club  

 

 

Participació