La ballarina reusenca Anna Borràs estrenarà una nova obra a Londres

Cairò es podrà veure el pròxim 19 de setembre al The Rich Mix Theatre

per ES/Redacció , Reus, 26 d'agost de 2015 a les 19:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Anna Borràs en una de les seves actuacions. Foto: Cedida.
 

La ballarina reusenca Anna Borràs farà arribar una nova creació a Londres. En aquests moments està assajant el solo que porta per nom SIQ, que fins al moment ha tingut un gran reconeixement en el món de la dansa contemporània, i que el pròxim 2 de setembre portarà a Níjar al II Certamen Mujer Contemporània, on és una de les tres finalistes.


Al mateix temps Borràs prepara la nova creació del solo Cairo, de la mà del reconegut coreògraf Jorge Crecis, SQx Danza de Madrid/Londres que tindrà la seva world prémière (estrena mundial) el pròxim 19 de Setembre al The Rich Mix Theatre a Londres juntament amb la col·laboració entre la ballarina anglesa Elise Nuding i Borràs per la creació Onetoone.

Pel que fa a la SQx, creada per Crecis, col·labora des de fa ja uns quants anys amb països com Palestina, Jordania, Marroc, Egipte o Xina. A més, ha creat una nova companyia de dansa anomenada Min Tala; aquesta utilitza l’art per a dissoldre les barreres que existeixen en el món aràbic per a promoure i oferir oportunitats que mai han tingut i per a col·laborar entre ells mateixos, per tal de nodrir i inspirar a futures generacions.


El passat mes de juliol, Borràs va finalitzar una nova producció, Black Spot amb la canària Carmen Macías, i que aviat començarà el seu tour. A més, Borràs també està immersa en la creació del seu nou solo, del que avança que col·laborarà amb altres artistes joves per tal de donar noves oportunitats i nodrir la dansa d’altres arts.

En aquest context, Marina Galán Rodríguez serà la seva pianista col·laboradora. Borràs assegura que sempre hi ha temps per a cada cosa tot i tenir l’agenda bastant plena; només cal proposar-s’ho i fer-ho.

 

Arxivat a:
Societat, Anna Borràs, dansa
Participació