Obren el concurs per adjudicar els serveis dels Centres Cívics de Reus

Han obert a la contractació els serveis d'activitats, cursos i tallers de formació i lleure de la xarxa per al pròxim curs

per ES/Redacció , Reus, 26 d'agost de 2015 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

l gruix del concurs està format per 12 lots. Foto: ReusDiari.cat.
 

El consistori reusenc ha tret a concurs públic la contractació dels serveis d'activitats, cursos i tallers de formació i lleure que la xarxa dels Centres Cívics de Reus ofereix el pròxim curs. Els diversos professionals, a títol individual o bé amb empreses que disposin de personal qualificat i preparat tècnicament, per impartir les diverses activitats que es programen des de l'Ajuntament a través de la xarxa de Centres Cívics municipals poden presentar les seves ofertes a partir del dijous 27 d’agost i fins al 10 de setembre.


Pel que fa al pressupost de licitació global ascendeix a 295.992 euros, subjectes a les activitats que finalment es realitzin. La durada del contracte serà des de l'1 d'octubre de 2015 fins al 31 de desembre de 2015, i de l'1 de gener de 2016 a finals del mes de juny de 2016. Es contempla el curs en dos trams, un de tres mesos i un altre de sis mesos, d’acord a la programació de la xarxa de Centres Cívics i es podrà prorrogar el contracte per un altre curs, sent el període màxim fins a finals de juny de 2017. D’acord amb aquesta pròrroga, el valor estimat del contracte seria de 591.984 euros.

El gruix del concurs està format per 12 lots segons la temàtica de les activitats que ofereixen els Centres Cívics: activitats infantils i juvenils, arts escèniques i musicals, arts plàstiques i manuals, arts tèxtils, balls i danses, cura de la ment, cura del cos, enologia, fotografia i creativitat digital, gastronomia, idiomes i informàtica i noves tecnologies.


La xarxa de Centres Cívics municipal oferirà la pròxima tardor un total de 278 cursos i tallers. Les inscripcions es podran realitzar entre el 14 i el 25 de setembre.

 

Participació