Helen Doron English, el nou centre d'anglès a Reus que us fascinarà

Disposen d'un mètode d'ensenyament que permet ensenyar la llengua anglesa a nadons, infants i adolescents d'una manera amena i divertida | Helen Doron English compta amb centres ubicats a trenta-quatre països diferents

per MP/ Redacció, 14 d'agost de 2015 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de l'interior del centre. Foto: ReusDiari.cat


Helen Doron English és el nou centre d’ensenyament d’anglès que s’ha instal·lat a Reus. La seva creadora, Helen Doron, lingüista i educadora, l’any 1985 va crear el seu propi mètode d’ensenyament d’anglès, el qual ensenya als seus alumnes parlar i entendre l’idioma abans de saber llegir i escriure, igual que es fa en la llengua materna de cadascú.


Segons aquest fantàstic mètode fins i tot els nadons poden aprendre anglès, tot passant una estona divertida, activa i de benestar emocional, físic, creatiu i intel·lectual dels joves alumnes. El centre disposa de programes especials per a cada edat, des dels tres mesos als 18 anys.

Arreu del món, prop de dos milions de nens ja s’han beneficiat d’aquest mètode d’ensenyament. Els professors que trobareu al Helen Doron English són veritables especialistes de la llengua anglesa i duen a terme un ensenyament de forma amena, amb classes divertides i creatives. Tots ells realitzen una formació intensiva de la metodologia específica del centre i un cop la superen ja són aptes per transmetre aquests coneixements als seus joves alumnes.

Helen Doron English està present a trenta-quatre països d’arreu del món, des de Turquia, Tailàndia, Perú, Ucraïna, Suïssa, Itàlia, etc. A Catalunya disposen de vint-i-tres centres i el de Reus és el primer que s’ha instal·lat al Camp de Tarragona.

 

Imatge d'una de les sales del centre. Foto: ReusDiari.cat

A Helen Doron English tenen un curs per a nadons de tres mesos a dos anys, un per a infants de dos a sis anys, un altre per a canalla de sis a dotze anys i un últim per als adolescents de dotze a divuit anys.


A més de cursos d’anglès, els vostres fills també tenen l’oportunitat de celebrar el seu aniversari amb les festes organitzades per Helen Doron English. Podeu escollir una de les sis temàtiques que us proposen (animals, transports, dansa, «la gallina petita», «el tren choo-choo», «rebota, rebota, rebota») i tenen una duració de 90 minuts. Cada nen rep un disc amb cançons i contes, dues pàgines d’adhesius i una bossa ecològica.

Com que durant les vacances també és un fantàstic moment per aprendre anglès, a Helen Doron English s’ofereixen cinc cursos dirigits a diferents grups d’edat. Són cursos breus, dissenyats per fer a les vacances escolars i contenen activitats de teatre, música, dansa, treballs manuals... tot en anglès perquè els vostres fills puguin assolir un extraordinari nivell d’anglès.

A ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb l'oportunitat de fer un curs a Helen Doron English. És per això que sortegem la matrícula d'un curs familiar valorada en 50 euros. Així doncs, tant si teniu un, dos, tres o més fills quedareu exempts de pagar la matrícula del curs en el qual us apunteu. Participar al sorteig és molt senzill, només cal que ompliu el formulari que hi ha a continuació. Teniu temps fins al 10 de setembre a les 12.00 hores, i el nom del guanyador es farà públic el mateix dia a la tarda.

HELEN DORON
 
Helen Doron English
 
Carrer d'Antoni Isern, 4, Reus 
Tel.: 977 59 08 27
630 20 49 00
Horari:  De dilluns a divendres
De 09.30 a 13.00 hores i de 16.30 a 19.30 hores
Web: www.helendoron.es
Facebook: Helen Doron English  
Correu: reussur@helendoron.com   

Participació