Prepareu-vos per la tornada a l'escola o a la feina amb la Llibreria Mari Tere

L'establiment, amb gairebé quaranta anys d'experiència, compta amb tot el material que necessitareu | A més, hi podeu reservar els llibres de text per algunes escoles de Reus

per Redacció, 14 d'agost de 2015 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la propietària al seu taulell. Foto: ReusDiari.cat.
 

Tenim el setembre a tocar i s'apropa la tornada a l'escola, a la universitat i a la feina per a molts de vosaltres. Això comporta que us hagueu d'equipar amb les eines, llibres i material d'oficina necessaris per a tota una nova temporada. A les Llibreries Mari Tere, situades al carrer de l'Argentera número 20 i a la plaça de Ghandi número 1, hi trobareu tot el que necessiteu.

 

Imatge de l'interior de la botiga. Foto: ReusDiari.cat


Amb gairebé quaranta anys d'experiència en el sector i amb un tracte familiar i proper us atendran a ambdues botigues on podreu reservar els llibres per a algunes escoles de Reus, equipar-vos amb motxilles, bosses i estoigs ara que s'apropa «la tornada a l'escola» o comprar material escolar i d'oficina com ara carpetes, llibretes, bolígrafs, retoladors, entre molts d'altres. A més, Llibreries Mari Tere us pot ajudar a fer aquesta tornada més fàcil, ja que en el cas que compreu un lot gran de material us faran un preu especial.
 

Imatge de l'exterior de la botiga. Foto: ReusDiari.cat


Per una altra banda, com una llibreria de tota la vida, hi podeu adquirir moltes coses més com ara el diari cada dia o les revistes setmanals, llibres durant l'any o per Sant Jordi, i a més tenir sort amb la loteria de Catalunya o bé amb l'ONCE. Tanmateix, també hi ha un racó per fer un bonic regal que consti de plantes i flors, i fins i tot joguines perquè els més petits s'entretinguin després de l'escola.

 

Imatge de la fantàstica bossa que se sorteja. Foto: ReusDiari.cat

Participeu al sorteig d'una fantàstica bossa, només cal que ompliu el següent formulari. Teniu temps fins al dimecres 30 de setembre a les 12.00 hores, el nom del guanyador es farà públic el mateix dia a la tarda.


SORTEIG TANCAT
 
Llibreria Mari Tere

 

 
 

 
Carrer de l'Argentera, 20, Reus 
Plaça Ganghi, 1, Reus
Tel.: 977 31 56 18
977 01 61 41
Horari:  De dilluns a dissabte
De 07.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores

 

Participació