Un grup de joves ajuda a millorar les cases de les persones amb dificultats

El camp de treball Coopera amb Reus està format per vint-i-quatre joves d'entre 14 i 17 anys que fomenten els valors de la solidaritat, la participació ciutadana i l'acció comunitària

per Redacció , Reus, 20 de juliol de 2015 a les 13:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge d'arxiu de Coopera amb Reus. Foto: ReusDiari.cat.


Un total de vint-i-quatre joves, d'entre 15 i 17 anys, participen aquests dies, del 18 de juliol a l'1 d'agost, en el camp de treball Coopera amb Reus. Aquest, organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol, ajuda a millorar les condicions d'habitatge de les persones que, segons Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus, més ho necessiten. Els nois i noies que hi participen realitzen una tasca de sensibilització sobre la realitat social.


L'objectiu de Coopera amb Reus és fomentar els valors de la solidaritat, la participació ciutadana i l'acció comunitària. Per això, s'incideix en dos àmbits de treball: la realització de tasques tècniques i a la sensibilització envers les necessitats dels altres. A més de pintar els habitatges, els joves duen a terme altres activitats complementàries per conèixer millor el seu entorn, com excursions per diversos camins de la ciutat per observar la flora i la fauna del territori o la ruta del modernisme per adquirir coneixements sobre la història i la cultura de la ciutat.

 

Participació