Se signa un nou conveni que ajudarà el sector empresarial i els emprenedors

L'Ajuntament de Reus i la PIMEC s'han posat d'acord que signar aquest conveni

per Redacció , Reus, 12 de maig de 2015 a les 13:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Arza i Josep M. Caballero signant el conveni. Foto: Ajuntament de Reus


En un acte a les instal·lacions de Tecnoredessa, a l’edifici Tecnoparc, on PIMEC té establerta la seva delegació a Reus, l’Ajuntament de Reus i PIMEC Baix Camp han signat un conveni que pretén assessorar al consistori en temes de suport a petites i mitjanes empreses, especialment a les que es troben als centres de REDESSA. Josep M. Caballero, president de PIMEC Baix Camp i Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica han sigut els encarregats de signar el conveni.


La patronal té previst realitzar tasques d’assessorament a través de diferents programes com és el Consolida’t, dissenyat per a facilitar el creixement i la consolidació de les empreses, duent a terme un seguiment de la seva activitat econòmica i donant suport a la seva planificació econòmico-financera. Pel que fa al programa Méntoring, farà tutories de rebuda als emprenedors que vagin per primer cop a Tecnoredessa i se’ls analitzarà el seu pla de viabilitat. A més d’això s’organitzaran activitats formatives i jornades obertes a la comunitat d’empreses de REDESSA.

La PIMEC Baix Camp també té previst oferir els seus serveis habituals de suport a les micro, petites i mitjanes empreses a les empreses locals.


Tant Arza com Caballero han destacat la importància del conveni i la necessitat de sumar esforços per dinamitzar el sector.

 

Participació