La FAVR participa en el I Congrés en Defensa del Transport Públic

L’Ateneu de l’Harmonia de Sant Andreu de Barcelona ha acollit l'acte

per Redacció , Reus, 11 d'abril de 2015 a les 14:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la celebració del Congrés. Foto: Cedida.
 

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus ha participat avui dissabte, 11 d’abril, al I Congrés en Defensa del Transport Públic que es durà a terme a l’Ateneu de l’Harmonia de Sant Andreu de Barcelona, de les 10.00  a les 17.00 hores.


La FAVR ha presentat el manifest on defensa el baixador de Bellissens, document que inclou dins l’apartat que esmenta el transport interurbà i de rodalies.

Aquesta associació posa de manifest que en els darrers anys, el sud de la ciutat reusenca ha crescut molt, ja sigui en termes de població o en la instal·lació d’equipaments. Aquest fet provoca un augment del moviment de persones, dins de la mateixa ciutat o bé amb la veïna Tarragona, i l’actual sistema de transport públic és insuficient per aquest recent creixement de la ciutat, tant pel que fa als autobusos com als trens, fet que porta a la utilització del transport privat com a mitjà habitual.


Veient la problemàtica que existeix a gran part del Camp de Tarragona, i en aquets cas a Reus, la FAVR demana que el Govern de l’Estat faci una partida pressupostària destinada a la construcció d’un baixador a la zona de Bellissens de Reus, a la línia de ferrocarril entre Reus i Tarragona.

 

Participació