Junts fem més Nació     FES-TE SUBSCRIPTOR

 

7 artistes i grups opten al Premi Descobertes NacióDigital del Festival Strenes de Girona

Els participants que hagin votat al seu artista preferit podran guanyar una entrada doble per veure'l al Festival Strenes i una nit d'hotel a Girona. El resultat de la votació popular valdrà un vot, que se sumarà als vots d'un jurat d'experts

El festival Strenes de Girona s'ha consolidat com el tret de sortida de la temporada musical catalana. Enguany, Strenes començarà el 2 d'abril i acabarà el 24 d'abril.

És el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. En només tres edicions el festival ja té una participació de més de 20.000 espectadors, generant un impacte econòmic per a la ciutat de Girona de 750.000 euros. El festival converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant a espais interiors com l'Auditori, el Teatre Municipal, el centre cultural La Mercè, la Casa de Cultura, la Mirona, els Jardins de la Mercè, però també a espais emblemàtics i dels més visitats de la ciutat com les escales de la Catedral, el Pont de Pedra, la Plaça Sant Fèlix o el Museu d'Art (MD'A), entre d'altres.

NacióDigital patrocina un dels àmbits més atractius de l'esdeveniment, la secció Decobertes, que reuneix les propostes musicals dels artistes emergents del país. Per guanyar el Premi Descobertes NacióDigital els músics han competit en una primera fase de votació popular i resta una selecció final d'un jurat d'experts format per membres de l'organització del festival, d'ARC, de la revista Enderrock i de NacióDigital.

El termini de votació ja s'ha acabat. Moltes gràcies per participar!