Francesc Canosa - Articles d'opinió

Francesc Canosa Farran és explicador de coses. Periodista, escriptor, guionista, professor de comunicació i professional de discursos de boda. Ha fet de tot i a tot arreu. Ha treballat a una vintena de mitjans de comunicació i ha escrit una desena de llibres. De gran vol continuar fent el que ha fet des de sempre. A Twitter: @francesccanosa.

13/08/2019
«Pregunteu-vos per què cada cop hi ha més gent que fuig de casa seva per cagar-se a la dels demés. Només a la dels altres»
07/08/2019
«El futur, més que mai, quedarà dividit entre els joves que avui hauran treballat a l'estiu o els que no. Entre el software de la realitat i el de la irrealitat»
30/07/2019
«Estem (i ens hi arraconen i ens hi arraconem) mentalment instal·lats en un antifranquisme. I tornem a replegar-nos porticons endins. Com sempre fa el català quan perd»
23/07/2019
«No saben res. No volen saber res. Però la merda els hi arriba fins al coll. L'única manera que tenen de sortir-se'n és vomitar als pobles, a la natura, a les zones no víriques, a tot el que no sigui seu»
16/07/2019
«Molt protestar pel bestiar i poc pel vegetal. Com va respondre el filòsof sensual Francesc Pujols a un conegut que li va refusar la invitació a menjar conill perquè era vegetarià: 'No s'amoïni, ja matarem un bròquil'»
09/07/2019
«Convergència esquarterada a trossos. El PP decapitat. El PSC seccionat. Els comuns podats. La CUP esquilada. I a d'altres, com ERC, hi ha soroll i olor d'arma blanca»
02/07/2019
«Avui el catalanisme és un producte apropiat-comprat-segrestat-privatitzat per l'estat espanyol. Si ara volen que tothom sigui catalanista és que no vol dir res»
25/06/2019
«El partit de la fractura està vivint la seva fractura. És el que té ser miner. És el que té la barrina, la dinamita, l'explosiu. És el que té l'obscuritat, la foscor, el túnel sense sortida»
18/06/2019
«Sortim d'unes municipals i sobrevola un gas de derrota. Mirem el futur i hi ha boirina de desfeta. La gran arma de destrucció massiva que té l'Estat és el temps»
11/06/2019
«El que ens hauria de fer pensar més és que un britànic ens hagi d'explicar per què ens jutgen, substitueixen i ens volen eliminar. I nosaltres, anar fent»
Pàgina 1 de 10