enologia
01/07/2021
L'acció, de caràcter informatiu, té com a objectiu conèixer destinacions de turisme gastronòmic a Catalunya
27/12/2018
Fermentacions, bombolla, conservació... en el cas del cava, més coneixement també significa més plaer
12/12/2018
Castell d'Encús, Sauvella, Batlliu de Sort i Terrer de Pallars destaquen per l'alta qualitat de quatre dels seus vins, dins la DO Costers del Segre
09/05/2018
El Centre Civic Tarraquet de Tremp acull les sis sessions del seminari, que s'allargaran durant tot el mes de maig
03/05/2018
El projecte compta amb la participació del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda
02/05/2018
Obté les millors puntuacions de la seva història de la prestigiosa revista “Wine Advocate"
25/10/2017
Les conferències mensuals s'allargaran fins al juny de l'any que ve
17/03/2017
Jordi Ubach Llorens
Extreuen les 86 ampolles que han estat submergides durant 29 mesos a uns 30 metres de profunditat | La prova, experimental i divulgativa, pretén comparar les característiques d'un vi envellit sota l'aigua amb el madurat al celler | Segons les primeres valoracions, l'envelliment subaquàtic ajuda a preservar el vi i a alentir-ne la seva evolució
11/05/2015
S'ha fet en el marc de la Fira de Primavera de la capital del Pallars Jussà
07/05/2015
Un total de 90 ampolles han estat durant set mesos a 40 metres de profunditat, sense llum i a una temperatura constant d'uns 12ºC
Pàgina 1 de 0