Al teu gust
14/05/2019
S’hi ha dut a terme una activitat formativa a càrrec de representants del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars'
15/04/2019
Una vintena de professionals han participat en un intercanvi al sud de l’Aveyron (França).
05/04/2019
L’esdeveniment espera repartir aquest diumenge fins a 700 racions de corder
22/03/2019
L’esdeveniment espera repartir fins a 700 racions de corder el diumenge 7 d'abril a Tremp
20/03/2019
La setmana del 25 al 30 de març, ramaders i carnissers del Pallars ofereixen importants descomptes en la carn de corder
26/02/2019
Tremp acull la 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà en un acte on s’ha reconegut el fotògraf Jordi Peró
20/02/2019
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
04/02/2019
El celler Sauvella és el protagonista de la 7a edició de "Biblioteques amb DO", una iniciativa que enguany ha editat un fulletó amb recomanacions literàries relacionades amb el vi
15/01/2019
El Jussà dona a conèixer els vins del Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat i ofereix la possibilitat de visitar els cellers de la zona
20/12/2018
Un corder xisquet i un pagès pallarès protagonitzen aquesta singular història que promou el territori i tots els seus actiu a través de l'ovella Xisqueta, un element d'identitat
17/12/2018
Aquest projecte vol posar en valor el territori i l'agricultura de la Vall de Barcedana, apostant per collir l'oliva en verd, en un lloc on tradicionalment s'ha fet oli madur
03/12/2018
Unes 40 persones han participat en una nova jornada dedicada als vins i la innovació, amb ponències d'experts com el meteoròleg Francesc Mauri
29/11/2018
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
22/11/2018
Tal com s'havia anunciat, Toni Sirera guanya el primer premi amb l'obra "Sant del Bosc" i Kike Herrero rep el premi científic per "La roca del Bolet"
15/11/2018
Les formacions pretenen millorar la competitivitat del sector oleícola de la comarca i afavorir-ne la seva consolidació
07/11/2018
Comencen els seminaris "Els dilluns del vi", per donar a conèixer els vins del territori Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat de la zona
05/11/2018
Jordi Ubach
Èxit tant d’afluència com de paradistes en la que ha estat la 17a edició del certamen
02/11/2018
Torna la fira dedicada al Codony, que aquest 2018 celebra la 17a edició
24/10/2018
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
16/10/2018
El festival de gastronomia que omple d'activitats el Pallars Jussà aquesta tardor, ha aplegat més d'un centenar de persones els dies 12 i 13 d'octubre
04/10/2018
Una vintena d'activitats oferiran la possibilitat de conèixer els productors de la comarca i tastar menús Km0
10/08/2018
El vídeo repassa el procés de producció de plats pallaresos i acaba amb els seus productors compartint un bon dinar
09/08/2018
L'empresa familiar ha rebut quatre premis en els Great Taste Awards 2018
18/07/2018
Han treballat una desena de receptes pensades per ser consumides amb comoditat mentre es camina per la ruta
29/05/2018
El curtmetratge, coproduït per Benecé i Ajuntament de Tremp, l'ha dirigit Sergi Lara
09/05/2018
El Centre Civic Tarraquet de Tremp acull les sis sessions del seminari, que s'allargaran durant tot el mes de maig
07/05/2018
Jordi Ubach
La 2a Pallars Food Fest i la 3a Trobada Pallars de Foc destaquen entre els actes d’un programa molt variat
04/05/2018
La tercera trobada de bestiari de foc i el "Pallars Food Fest", els al·licients del cap de setmana
28/04/2018
L’ovella latxa del País Basc és la convidada d’enguany d’una festa que se celebrarà al pavelló del Casal per les previsions de pluja
27/04/2018
Els menjadors escolars han incorporat la carn de corder als seus menús
Pàgina 1 de 4