Habitatge

L'oficina d'habitatge del Pallars Jussà registra 1.000 visites en mig any

Incrementen notablement les tramitacions d’ajuts al lloguer i les peticions d’habitatge de protecció oficial

per Redacció, 6 d'agost de 2018 a les 11:57 |
Entrada principal al Consell Comarcal del Pallars Jussà | Jordi Ubach
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’oficina local d’habitatge del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha registrat un augment considerable en la seva activitat arribant a les mil consultes i en gran part a causa de l’augment de les peticions en les subvencions. Entre les demandes més destacades en l’activitat de l’oficina es destaquen les relacionades amb els ajuts al pagament del lloguer, tramitant-ne fins a 200, i que faciliten l’accés i la permanència en l’habitatge.  

Per altra banda, també s’han incrementat les tramitacions en l’ajut per a la rehabilitació d’obres i augmenten les peticions relacionades amb els habitatges de protecció oficial, de les quals se n’han registrat una cinquantena. 


El president del Consell, Constante Aranda, ha comentat que els serveis prestats des de l'ens pretenen posar a l’abast de la població la informació i ajuts per atendre les diverses necessitats. "Les dades són rellevants  ja que és important que les persones sàpiguen de quins recursos poden disposar", ha afegit. 
 

 

Participació